Şimdi Ara

eGPU - notebookta harici masaüstü gpu kullanımı (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.393
Cevap
208
Favori
273.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşınla aynı ayarlarda 1080p de aldığım 1739 puanı 111mhz core 155 mhz memory overclock ile aldım, bu değerler benim 220watt dan dolayı sınırım , nereden biliyorum? çünkü az daha arttırırsam 3dmark testi sırasında ekranda artefaktlar oluşmaya başlıyor
  • Bende +50 mhz core +175 mhz memory şeklinde kullanıyorum. Limitleri zorlayarak bir test yapalım bakalım nasıl sonuçlar çıkacak Senin sonuçlardan sonra cidden pişman oldum 770 amp edition almadığıma
  • boşver bence öyle büyük farklar yok zaten yine de 770 amp ayrı bir tat katardı buralara
  • hocam bu resimdeki ne işe yarıyor :D
     eGPU - notebookta harici masaüstü gpu kullanımı
  • Aynen bunların ne işe yaradğımı bilen var mı Ürün ilk geldiğinde benimde dikkatimi çekmişti ama hiç kurcalamadım.
  • bunlar voltaj ile güç ile sorun yaşayanlar siyah ekran sorunu yaşayanlar için konulmuş diye biliyorum ama ayrıntıllı nasıl kullanılır hiç bilmiyorum, belki senin derdine derman bunlardır rorschach,

ayrıca 3dmark testi ile oyun fps değer arasında yakın ilişki varmış, gtx 970m 3dmark11 de 9800 alıyormuş ben 9400, gta5 herşey en sonda iken aa de 4x de açık iken ortalama 27 fps aldığı yazmış, birebir aynı ayarlarda benim de 25-30 fps arasında alıyor, hemen hemen aynı değerler

• quote:

Orijinalden alıntı: fotoroman

bunlar voltaj ile güç ile sorun yaşayanlar siyah ekran sorunu yaşayanlar için konulmuş diye biliyorum ama ayrıntıllı nasıl kullanılır hiç bilmiyorum, belki senin derdine derman bunlardır rorschach,

ayrıca 3dmark testi ile oyun fps değer arasında yakın ilişki varmış, gtx 970m 3dmark11 de 9800 alıyormuş ben 9400, gta5 herşey en sonda iken aa de 4x de açık iken ortalama 27 fps aldığı yazmış, birebir aynı ayarlarda benim de 25-30 fps arasında alıyor, hemen hemen aynı değerler

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-970M.126694.0.html

yok o switchler sadece geciktirme için galiba. (time delay)

benim bildiğim bunu bios ekranını geçemeyen notebooklar için kullanıyorsun. 6sn ayarlardın diyelim, ekran kartı sisteme 6sn sonra dahil oluyor yani çoktan bios ekranını geçmiş oluyorsun.

gta 5 te şu oynadıkça fps nin düşmesi problemi nedir ? çözemedim ben onu. ram le alakalı sanıyordum sen geçenlerde öyle bi mesaj atmıştın ?

• rorschach_ kullanıcısına yanıt
    oynadıkça fps düşmesi değil aslında oynadıkça fps droplarının sıklığının artması, fps drop u gayet akıcıyken sadece anlık bir donma sonrasında tekrar aynı akıcılığa dönmesi demek gibi açıklanabilir, devasa bir harita olduğu için arasıra fps dropları olmasını normal karşılarım ama bazen oynadıkça fps droplarının sıklığı artıyor mesela dakikada bir olmaya başlıyor can sıkıyor, araştırdığım kadarıyla crack kaynaklı ama emin değilim, siz de oluyor mu?
  • quote:

oynadıkça fps düşmesi değil aslında oynadıkça fps droplarının sıklığının artması, fps drop u gayet akıcıyken sadece anlık bir donma sonrasında tekrar aynı akıcılığa dönmesi demek gibi açıklanabilir, devasa bir harita olduğu için arasıra fps dropları olmasını normal karşılarım ama bazen oynadıkça fps droplarının sıklığı artıyor mesela dakikada bir olmaya başlıyor can sıkıyor, araştırdığım kadarıyla crack kaynaklı ama emin değilim, siz de oluyor mu?

Baslarda 40-50 fps aliyorum 10dk sonra cekilmez hale geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 21 Mayıs 2015; 12:21:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    dedigim gibi bu oyun kaynakli internette buldugum birkac sey onlar uyguladin azaldi sen de dene, ama once en son update ve crack i yukle update5 crack5 olmasi lazim en son cikanlar, bilgisayarima sag tiklayinca cikan pencerede performans ile ilgili birsey olmasi lazim oradan en iyi performansi sec bilgisayar win98 gibi gorunecek :) ayrica yine oradan hard diskin ram icin ayrilan bolumlerini kapat, 0 mb olsun bilgisayar sadece ram i kullansin, bunu c ve d diye ikitane disk bolumun varsa ikisine de yap ayrilan kismi 0 mb sec veya kapat, bir de oyunu acmadan once gta klasorundeki gta5launcher i ac o acik kalsin o sekildeyken gta5 i ac, bunlar benim internette bulduklarim, ayrica islemcin fazla isininca kendini kismasi olayi var onu da gozle mesela sen oyun oynarken yuzde 100 calisan islwmcin eger belli dereceyi gecince yuzde 50ye dusuyor ondan sonra oyunda takilmalar oluyorsa throttlestop diye bir prgoram var eger oyleyse o programda ne yapman gerektigini soylerim

• quote:

dedigim gibi bu oyun kaynakli internette buldugum birkac sey onlar uyguladin azaldi sen de dene, ama once en son update ve crack i yukle update5 crack5 olmasi lazim en son cikanlar, bilgisayarima sag tiklayinca cikan pencerede performans ile ilgili birsey olmasi lazim oradan en iyi performansi sec bilgisayar win98 gibi gorunecek :) ayrica yine oradan hard diskin ram icin ayrilan bolumlerini kapat, 0 mb olsun bilgisayar sadece ram i kullansin, bunu c ve d diye ikitane disk bolumun varsa ikisine de yap ayrilan kismi 0 mb sec veya kapat, bir de oyunu acmadan once gta klasorundeki gta5launcher i ac o acik kalsin o sekildeyken gta5 i ac, bunlar benim internette bulduklarim, ayrica islemcin fazla isininca kendini kismasi olayi var onu da gozle mesela sen oyun oynarken yuzde 100 calisan islwmcin eger belli dereceyi gecince yuzde 50ye dusuyor ondan sonra oyunda takilmalar oluyorsa throttlestop diye bir prgoram var eger oyleyse o programda ne yapman gerektigini soylerim

throttlestop aktif kullanıyorum ancak diğer ayaları bilmiyordum sağol bakayım şimdi.

bilgisayarıma sağ tıkla- gelişmiş sistem ayarları-gelişmiş- performans- ayarlar- görsel efektler buradan en iyi performansı seç , bir de sağ tıkla- gelişmiş sistem ayarları-gelişmiş- performans- gelişmiş- sanalbellek- değiştir- disk belleği dosyası yok seç her iki disk için de
  • quote:

bilgisayarıma sağ tıkla- gelişmiş sistem ayarları-gelişmiş- performans- ayarlar- görsel efektler buradan en iyi performansı seç , bir de sağ tıkla- gelişmiş sistem ayarları-gelişmiş- performans- gelişmiş- sanalbellek- değiştir- disk belleği dosyası yok seç her iki disk için de

Teşekkürler boş bi zamanimda yapicam.

• Beyler kaç kere hata aldınız veya sıklık olarak konusursaniz ne dersiniz ? Ona gore notebook alabilirim. Çünkü olay notebookta.

• Merhaba arkadaşlar salı günü banggooddan paypal ile satın aldım shipping gözüküyor ürün takip kodu var shipping yazısı bugün akşşam aktif oldu takip kodunu ptt kargo yurtdışı sorgulamaya girdim hata vermedi bir tablo çıktı ancak bütün yerler boş remisinide attım sizce daha yeni olduğu içinmi boş yoksa bir hatamı var ve ürün elimemi geleck yoksa eskişehirdeki merkez pttyemi (ben adresimi ayrıntılı şekilde girdim ) YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
  • Ben neredeyse hiç hata almıyorum desem yalan olmaz herhalde. Bir kere update yaparken dGPU yu devre dışı bırakmayı unuttuğum için sürücü yanıt vermeyi kesti hatası aldım 1-2 kerede üst limitlerde OC denemesi yaparken oyun kapatmaya zorlandı tarzı hata aldım onun haricinde problem yok. @fotoroman Acer V3 571 serisi kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam bende v3 571G serisi kullanıyorum ikimizde sorun yaşamadık bu serileri inceleyebilirsin.
  • Ürünün kargo takip sistemine düşmesi 1 haftayı buluyor merak etme, ürün eve teslim edilecek ama isteğe bağlı olarak PTT şubesinden alabilirsin benim ürün 1 haftada Çin'den Türkiye ye gelmişti ama 4-5 gün İstanbul'dan Gebze ye gelemedi en sonunda gidip şubeden teslim almıştım, PTT dağıtım araçları AKP seçim aracı olmuş diye dedikodular vardı bir ara o etkiledi sanırım
  • 26 30 gün diyorlar gelim süresine
  • beyler şimdi bu e-gpu programı hepinizde var mı.
    bende adaptör yok kısa vadede almayı da düşünmüyorum. ama yazılımı merak ettim.

lisanslı oluyor diyorsunuz ya. nasıl lisanslı acaba. internet üzerinden doğrulama yapma ihtimali düşük. sizin bilgisayarınıza özel yazma ihtimali de yok. parayı yollayınca program geliyor diyorsunuz.
  • sadece intel hd graphics olan notebooklarda yani benimkilerde para vermeden tak çalıştır yapıabiliyo ama başka ekrn kartı olanlarda illa program alınması gerekiomuş torrentde falanda yok o program
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.