Şimdi Ara

eGPU - notebookta harici masaüstü gpu kullanımı (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.393
Cevap
208
Favori
275.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gencler bir aksilik olmazsa sonunda 3720qm islemci buldum gibi :) onumuzdeki haftalarda bizim islemci ne kadar kisitliyormus ogrenmis olucaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada harici monitor performans farki tam olarak yazmis olayim, 3dmark11 dahili 8200 aldigim puani harici de 9400 aliyorum, simdi bir de harici monitor mu alacagiz diyecekler ama evlerindeki televizyona baglayip oynasinlar o zaman ek masraf olmaz, oyunlari 15inc 768p oynamakla 42inc 1080p oynamak acayip fark ediyor zevk acisindan

• Attığım resim deki yazı ne demek ben banggooddan şuradan aldım ürünü hangi siteden sorggulayabilirim ürün kodu şu RI466195935CN
     eGPU - notebookta harici masaüstü gpu kullanımı

• attığın resim kargolandı demek, kargo takip kodunu sisteme kargolandıktan sonra 1 hafta içinde giriyorlar, birşey yapmana gerek yok, bekle aynı sayfada kargo takip kodu çıkacaktır
  • teşekkürler birde birşey soracağım şimdi benim laptop um var işlemcisi i5 2.67 ghz lik bir işlemci ve ekran kartı yok yani sadece intel hd graphics var gözüküyor ben o ateti alıp direk taktığımda kullanabilirmiyim yani ben sapphire r9 280 dual x takıcağım
  • direk takıp kullanabilirsin ama ilk sayfadaki yazıda da belirttik eğer notebook monitörünü kullanmak istiyorsanız nvidia ekran kartı almanız lazım, ati ile harici monitör kullanmanız şart
  • Ben bırakıyorum bu işi beyler :) ancak ve ancak param olursa tekrar yapabilirim. 2 gündür Sony notebook ile kullaniyorum herseyi yapti alet, bir kere bile hata vermedi ama benim değil. Yeni i5 notebook 1200 den başlıyor. Bilgisayarim sorun cikarmasaydi yapardım bu işi ama vazgeciyorum ben, artık ugrasamayacagim. Kendinize iyi bakın. Dock u satmıyorum bu arada :)

• rorschach_ kullanıcısına yanıt
    Yabancı forumlardan çok fazla bir araştırma yapmadan sizlerden aldığım feedbackler sayesinde başarılı bir şekilde sistemi kurdum, keşke bu kadar sorun yaşamasaydınız. Bu işi bırakıyor olmanız üzdü. Bitirme tezini hazırladığınız dan yola çıkarak yakında mezun olacaksınız diye düşünüyorum, umarım işe başlayınca en kral kasayı toplarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayacan93

Yabancı forumlardan çok fazla bir araştırma yapmadan sizlerden aldığım feedbackler sayesinde başarılı bir şekilde sistemi kurdum, keşke bu kadar sorun yaşamasaydınız. Bu işi bırakıyor olmanız üzdü. Bitirme tezini hazırladığınız dan yola çıkarak yakında mezun olacaksınız diye düşünüyorum, umarım işe başlayınca en kral kasayı toplarsınız

Teşekkürler güzel dileklerin için. Ne demek tabi yardım edecegiz forum ortamındaki amaç budur zaten. Daha okumaya devam etmek istiyorum ben hemen işe girmeyi dusunmuyorum ama nasip kısmet :)

benim bi gözüm burda sadece bu işi bozuyorum. Belki evdeki masaustunu degistirmek isterse ailem kendime bi notebook aldirabilirim :)

keşke yardımcı olabilseydik ama hiçbir şeye uymuyordu problem, neyse sağlık olsun, tekrar buralarda görmek isteriz :) ileride yeni notebook alma ihtimalin varsa şimdikini de kullanmıyorsan bence şimdiden ver ikinci el ilana, imkanın olunca da üzerine ekler yenisini alırsın, başka bir notebook alma durumu olursa mutlaka buraya bekliyorum tekrar öenrilerde bulunuruz mutlaka :) okumak en güzeli mümkün olduğu kadar oku, yakında ben de tekrar dönücem eğitime :)
    Okumak güzel oluyor hayat, arkadaşlık falan. 4. senem bitmek üzere bir 4 sene daha okurum ama evdekiler dürtüp duruyor mezun ol gel diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hk17 -- 22 Mayıs 2015; 23:09:38 >
  • Okuyun ya bi aceleniz yoksa, ilk sene sonunda ben okul bittigi gibi arkama bakmam diyordum şimdi keşke işe girmeden hemen yuksek lisansa baslayabilsem diyorum :)

Notebook hangi marka alacagim belli zaten Acer ;) E1-572G gözüme kestirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 22 Mayıs 2015; 23:59:00 >
    benim başlayacak olan eğitim dediğimde üni gibi değil malesef ya, baya amelelikle yoğun geçiyor bizim asistanlık :) sizin yüksek lisans daha rahat oluyor diye biliyorum yani imkanın varsa mutlaka yap derim

572g çok iyiymiş ya tipini tuttum baya 571g baya dandik kalıyor onun yanında :)
    yine de almadan önce bir konuşalım 572g çok iyi ama işlemcisi lehimli işlemci değiştirilemiyor malesef , pga soket işemci olan bir notebook alırsamn bir sene kullandıktan sonra durumun olunca işlemcisini upgrade edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotoroman

yine de almadan önce bir konuşalım 572g çok iyi ama işlemcisi lehimli işlemci değiştirilemiyor malesef , pga soket işemci olan bir notebook alırsamn bir sene kullandıktan sonra durumun olunca işlemcisini upgrade edersin

vazgeçtim onu geç mpcie girişi bile kapağın altında değilmiş direkt BAN. tamir videolarına hiç bakmamıştım nasıl olsa şimdi alamayacağım diye. e1-571g daha iyi ondan. hem kapak altında mpcie, hemde sökülebilir işlemci. neyse ya bakarızzz.

ondan sonra en uygun lenovo var. onun da whitelist olayı var bazıları bios ile bile çözülemiyormuş.

buradan tecrübemle konuşuyorum.

dock alın, ekran kartı ve psu birinden bulup uzun süreler deneyin birkaç gün. ondan sonra ekran kartını alırsınız. yoksa geri sat vs uğraşıp durursunuz. notebook uyumlu değilse sonuç hüsran olur. ayrıca notebook unuzun mpci e girişi nerede bakın.

şu notebook bu işle uyumluysa gerçekten kasası da tam uyumlu
    TheTechscoreyoutube
    Samsung NP355V5C Disassembly Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=tSGw2XLbX7I

45sn de açtığı kapağın altında sadece mpcie girişi var. süper iş olur. kablo yandan çıkar, ramler ortada değil, hdd ortada değil kan veriyormuş gibi düşünün, öbür türlü ameliyatta göğüs kafesi açık gibi oluyor değil mi doktor bey :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 23 Mayıs 2015; 1:13:42 >

şu an büyük bir buluşa imza atmış bulunuyorsun :) bu laptop bu iş için üretilmiş resmen minipci olan o küçücük kapak sürekli açık kalsa bile ne olur ki hiç birşey etkilemez :) benzetme çok iyi yalnız
  • bu arada geçende gtx 670 ile aldığım puanları karşılaştırdım 970m ile aynıymış, 970m olan bir notebook ne kadar diye baktım monsterlar 4bin den başlıyor msi lar 6binden başlıyor

son güncelleme the witcher 3 grafik olarak da hikaye olarak da çok iyi olmuş tavsiye edilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotoroman

bu arada geçende gtx 670 ile aldığım puanları karşılaştırdım 970m ile aynıymış, 970m olan bir notebook ne kadar diye baktım monsterlar 4bin den başlıyor msi lar 6binden başlıyor

son güncelleme the witcher 3 grafik olarak da hikaye olarak da çok iyi olmuş tavsiye edilir

güçlü ekran kartlı notebook işini geçiceksin abi, işlemci iyi ekran kartı epu olacak bitti gitti. notebook u sadece ev içinde taşıyorsan olay budur :)
    sony ile ne gibi sorun yasadin? bende sony svf1532wstb i5 4200u 15.5" 1080p laptop var bu isi arastiriyordum hatta bundan daha iyi olan vidock u buldum onu yapacagim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

sony ile ne gibi sorun yasadin? bende sony svf1532wstb i5 4200u 15.5" 1080p laptop var bu isi arastiriyordum hatta bundan daha iyi olan vidock u buldum onu yapacagim.

Sony ile hicbir sorun yasamadigimi belirttim :)

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.