Şimdi Ara

EGREAT R6A-II ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
689
Cevap
4
Favori
45.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SULZER , kürdan yöntemi ile son yazılımı ( 0.96 ) tekrardan kur.
    Daha sonra linkleri bir daha kur.
  • Sorun yaşayanlar

http://www.mediafire.com/r1-ii

bu linkteki CS_rev0.9.6_R1-II_FW_2.5.0.2.rar dosyasını yüklediklerine emin olsunlar Hdlife linklerini yüklemesinler. Yada direk linki;

http://www.mediafire.com/?37z1xodtkagka7w

bu dosyayı kürdanla yükleyip sonra kılavuzda anlattığım modlamayı yapsınlar...
  • Arkadaşlar ben de bu cihazı almayı düşünüyorum. Çok araştırdım ama hala kararsızım. Tavsiye eder misiniz? Ayrıca bu kürdan yöntemi nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SULZER

quote:

Orijinalden alıntı: jehan

CS_rev0.9.5d_R1-II_HDlife_FW_2.4.2.8.rar
    404 not found demesinin sebebi kilavuzun ilk sayfasinda tavsiye edilen(0.9.5) i yuklememmis. ustte yazarn 0.9.5d yi yukledim sorun cozuldu. popcornhour saha kalkiyor demisti, gercekten de oyle. ozellikle oneHD rock super otesi.

Sende türkçe kanallar yüklendimi aynı kitapçıkda gösterdiği gibi?Bende yükledim ama Türkçe görünmüyor ama onehd gerçekten görüntü falan mükemmel

Evet yuklendi. Gayet memnunum su an.
    Kesinlikle tavsiye ederim bu urunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgtrkr

Sorun yaşayanlar

http://www.mediafire.com/r1-ii

bu linkteki CS_rev0.9.6_R1-II_FW_2.5.0.2.rar dosyasını yüklediklerine emin olsunlar Hdlife linklerini yüklemesinler. Yada direk linki;

bu dosyayı kürdanla yükleyip sonra kılavuzda anlattığım modlamayı yapsınlar...

NE KADARDA TEKNOLOJİ DESENİZ ŞU ZIKKIM KÜRDAN OLMADAN OLMUYOR.BAKSANIZA KÜRDANSIZ İŞLEM YAPABİLDİĞİMİZ BİR İŞLEM YOK. KÜRDANI BULANDAN ALLAH RAZI OLSUN.AKŞAM EVE GİDERKEN BİR KUTU ALAYIMDA ŞU SİSTEMİ TEKRARDAN YÜKLEYEYİM:)))))

• quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Arkadaşlar ben de bu cihazı almayı düşünüyorum. Çok araştırdım ama hala kararsızım. Tavsiye eder misiniz? Ayrıca bu kürdan yöntemi nedir

Kürdan yöntemi : cihazın menüsünden yazılımı update etmek yerine yandaki reset butonuna basıp tutup ( kürdan gibi birşey ile ) kurmak anlamına geliyor.
    Sanırım zgtrk arkadaşımız , çorbacıdan aldığı kürdan ile bu işlemi yerine getirdiği için , çorbacının kürdanı efsane haline geldi
    Acaba , tatlıcının kürdanı da bu işe yarıyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Arkadaşlar ben de bu cihazı almayı düşünüyorum. Çok araştırdım ama hala kararsızım. Tavsiye eder misiniz? Ayrıca bu kürdan yöntemi nedir

Kürdan yöntemi : cihazın menüsünden yazılımı update etmek yerine yandaki reset butonuna basıp tutup ( kürdan gibi birşey ile ) kurmak anlamına geliyor.
    Sanırım zgtrk arkadaşımız , çorbacıdan aldığı kürdan ile bu işlemi yerine getirdiği için , çorbacının kürdanı efsane haline geldi
    Acaba , tatlıcının kürdanı da bu işe yarıyor mu

Ben de gittigidiyor'dan aldım ürünü sonunda. :)

• R6A-II iyi oynatıcı ama ben kargadan başka kuş , Dune'den başka player tanımam
    Hele yadisi bir kurdun mu , offf
    R6A-II sahipleri lütfen bana kızmasın
  • Arkadaşlar ben bu ürünü aldım da sormak istediğim bişey var acaba bu Media Player SAF Bluray filmleri oynatıyormu bu 30 - 40 GB olan BLURAY filmlerinden bahsediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugayadıgüzel

Arkadaşlar ben bu ürünü aldım da sormak istediğim bişey var acaba bu Media Player SAF Bluray filmleri oynatıyormu bu 30 - 40 GB olan BLURAY filmlerinden bahsediyorum.

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

R6A-II iyi oynatıcı ama ben kargadan başka kuş , Dune'den başka player tanımam

fanatikçe bir yaklaşım olmuş,
    memnunsan laf yok.
  • Arkadaşlar gittigidiyordan aldığım cihaz elime ulaştı. Genel olarak hoşuma gitti. Performansı falan çok iyi. Yalnız bi sorunum var. Ethernet üzerinden kablo ile film izlerken 5-10 dk sonra pc nin bağlantısı kopuyor modemle. Haliyle film donuyor. Acaba makineden mi kaynaklı pc den mi? Normal kullanırken öyle bişey olmuyor pc de.
  • Orijinalden alıntı: zgtrkr

Selamlar;
    Gamdanoterdamın oluşturduğu türkçe linkleri cihaza atıp ilk modlu türk firmware ı oluşturdum :))
    Aslında tam olarak mod sayılmaz daha çok mini linkleri değiştirdim. Denemek isteyenler için link;

http://www.mediafire.com/?afqeadclupf57cu

AMATÖRCE ve HOBİ AMAÇLI çalışma olup bozulma vs vs. gibi hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.

1. Bu linkteki CS 0.9.6 .modlu firm ware i kürdan yöntemiyle kurun (bkz. kürdan yöntemi).

2. Kişisel ayarlarınızı tamamladıktan sonra hdd mini link leri "setup/misc" bölümünden açınız.

3. Usb wifi veya ethernetten online olun.

4. Linkten çıkan Scripts.zip ve scriptsc.sh dosyalarını usb belleğin root "/" klasörüne kopyalayın

5. internet (en soldaki)tabından system tools (en sağ alttaki) a girin

6. Update script , Update script (USB/HDD scriptsc.sh) seçiniz.

7. Bir süre sonra cihaz yeniden başlar.
    c.s. 0.9.6. modluyu kürdan metoduyla kurdum.ayarlarını yaptım.hdd mini linki ve altındakinide açık hale getirdim.Sonra 0.9.6. modlamayı usb'ye indirdim fakat açınca içinde sadece Scripts.zip dosyası görülüyor.diğer scripts.sh dosyası görülmüyor.defalarca indirdim.scripts dosyasının içine bile baktım ama yok.Nerde hata yapmış olabilirim.

• c.s. 0.9.6. modluyu kürdan metoduyla kurdum.ayarlarını yaptım.hdd mini linki ve altındakinide açık hale getirdim.Sonra 0.9.6. modlamayı usb'ye indirdim fakat açınca içinde sadece Scripts.zip dosyası görülüyor.diğer scripts.sh dosyası görülmüyor.defalarca indirdim.scripts dosyasının içine bile baktım ama yok.Nerde hata yapmış olabilirim.
  • quote:

c.s. 0.9.6. modluyu kürdan metoduyla kurdum.ayarlarını yaptım.hdd mini linki ve altındakinide açık hale getirdim.Sonra 0.9.6. modlamayı usb'ye indirdim fakat açınca içinde sadece Scripts.zip dosyası görülüyor.diğer scripts.sh dosyası görülmüyor.defalarca indirdim.scripts dosyasının içine bile baktım ama yok.Nerde hata yapmış olabilirim.

bu linkten indirdiğinize emin misiniz??
  • quote:

Arkadaşlar gittigidiyordan aldığım cihaz elime ulaştı. Genel olarak hoşuma gitti. Performansı falan çok iyi. Yalnız bi sorunum var. Ethernet üzerinden kablo ile film izlerken 5-10 dk sonra pc nin bağlantısı kopuyor modemle. Haliyle film donuyor. Acaba makineden mi kaynaklı pc den mi? Normal kullanırken öyle bişey olmuyor pc de.

Yok mu bilen arkadaşlar. Custom FW'yi de yükledim. Yine aynı.
  • quote:

quote:

Scripts.zip,tarif.txt,tarif.txt..,updatesc.sh.Sadece bu dördü var.Acaba ikinci dosya sondaki bu updates olabilirmi?Hoş bilgisayar bunu dosya olarakda görmüyor ne format olduğu tam belli değil.

• quote:

quote:

quote:

Scripts.zip,tarif.txt,tarif.txt..,updatesc.sh.Sadece bu dördü var.Acaba ikinci dosya sondaki bu updates olabilirmi?Hoş bilgisayar bunu dosya olarakda görmüyor ne format olduğu tam belli değil.

script.sh yok zaten, onun yerine "updatesc.sh" dosyası var.
    yeni Scripts.zip ve updatesc.sh dosyalarının usb belleğin kök dizininde olması önemli.

• --------------------------------------------------------------------------------

Selamlar, GG dan -(kargodan kaynaklanan bazı problemler olsa da) cihazımı aldım ve kullanmaya basladim, cihaz gorunus ve fonksiyonlar acisinda oldukca guzel gorunuyor

forumdaki bilgiler ve klavuzun tesviginin yaninda popcornhour hocamızın un da forumlarda performansı arttırdığına yönelik acıklamaların neticesinde CS_rev0.9.6_R1-II_FW_2.5.0.2 modlu yazılımı yukledim ve ardından patchi de yaptim.. Modlu yazilimdan sonra ciddi sorunlar basgosterdi, iki kez kürdan yöntemi ile kurmama ragmen
    1) Modlu yazılımdan sonra HDMI dan kesinlikle ses aktaramıyorum. (LPCM modunda)
    2) BT aktif ettigim zaman web ustunden USB stick gorunmuyor, ancak \\venus\ baglandigimda rahatlikla USB icerigini gorebiliyorum.. Birden fazla memory stick ile denedim (Hem NTFS hem FAT 32 formatlayarak) ancak BT ye diski gostermeyi başaramadım
    3) Transfer torrent denedigimde ise torrent indirmeye basladiktan bir sure sonra cihaz kilitleniyor ve kesinlikle erisilmiyor, kumanda uzerinden kapatıp acinca ise torrent bilgisi bir daha gorunmuyor.

Herhangi bir forum uyesi bu sorunları yasadi mi bilemiyorum ama fikirlerinizi bekliyorum

Cİhazın orjinal yazılımına tekrar donerek denemeyi dusunuyorum.. Bununla ilgili link nedir.. Aynı sorunlar devam ederse sanirim cihazda bir problem var

• quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

R6A-II iyi oynatıcı ama ben kargadan başka kuş , Dune'den başka player tanımam

Ben de iki ürün arasında kalmıştım. Sonunda Dune aldım ve kesinlikle sana katılıyorum Dune 101 çok başarılı.
    Şimdi oğluma da bir tane alacam, onu da R6A-II mi alsam diye düşünüyordum. Sırf aleti tanımak için. Ama buradaki yorumları okuyunca R6A-II ile bayağı bir uğraşmak gerektiğini anlıyorum. Sanırım ikinci alet de Dune 101 olacak.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.