Şimdi Ara

Egzoz Fanı Dönmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Geçen yaz Egzoz fanı taktırmıştım ve gayet güzel çalışıyordu.Ama PC'yi masanın altından çıkartıp çalıştırdığımda birşey farkettim.Egzoz fanı çalışmıyordu.Dediğim gibi ilk taktırdığımda çalışıyordu.Fotoğraflara göre sizce ne olmuş olabilir ?(Bu arada sıcaklık değerleri normal oyun oynarken ve aynı anda egzoz fanı dönmüyorken CPU 80'i geçmiyor hatta 80'in altında çoğunlukla GPU'da 60'ı geçmiyor)

(Tozlar yüzünden sövmeyin temizletcem yakında içini )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GK07 -- 5 Mayıs 2017; 14:15:7 >

• Arkadaşlar dosya seçe tıklayıp foto seçiyorum ama fotoyu atmıyor nasıl atabilirim başka pcdende denedim olmuyor
  • Fanın bağlantılarını kontrol edin.
  • nacker kullanıcısına yanıt
    İşte bilsem yapıcamda bilmiyorum.O yüzden foto atmam gerekiyor ama foto atamıyorum.Attırmıyor donanım haber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasayı açıp fandan çıkan kabloyu gittiği yere kadar takip edip konektörlerin birbirine iyice oturduğunu elinizle kontrol edin.
    Tamam deniyeceğim

• https://imageshack.com/i/poumlxlJj

Kusura bakma en fazla böyle yapabildim ama anakartın üstünde fotoğrafta olduğu gibi işaretli yerde 4 tane çubuk var ama bir tanesi yamulmuş Orası ne işe yarıyor ?

(Sadece belki aklına gelmez diye söylüyorum eğer ne olduğunu göremessen fotoğrafı indirip bakabilirsin)
  • GK07 kullanıcısına yanıt
    Mobildeyim bilgisayara geçince bu mesajı editlerim

• Yarın bilgisayarcıya götürcem zaten baya erkene alabildik iyi oldu Ama image shake ile attığıma bir bakıp bilgilendirirseniz yinede içim rahatlıyacak
  • Fanın da fotoğrafını çekebilir misiniz? Fandan çıkan kabloyu elinizle takip edip girdiği yerin de fotoğrafını alın.
  • Anakart üzerinde soketlerde fan yazar.Diger fan yazan soketlerde deneyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Yarın istedikleriniz atacağım.Artık geç oldu birazcık dinleniyorum kusura bakmayın :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.