Şimdi Ara

egzoz gazları kontrol ikaz ışığı - RENAULT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba Renault Clio sw 2012 model Bir aracım var. Aracı sürerken yani araç hareket halindeyken bip bip sesi geldi ve gösterge panelinde

STOP ikaz lambası + egzoz gazları kontrol ikaz ışığı + egzoz gazları kontrol ikaz ışığı(stop) yanıdı.

Sonra araçın sesi değişti gibi oldu gaz penalına bassamda araç çekiden düştüğünü hissettim ve aracı kenara çekip kontağı aç/kapa yaptım düzelmedi. Aracı çalıştırım yine düzelmedi.

Kontağı yarım açınca gösterge panelinde yine STOP ikaz lambası + egzoz gazları kontrol ikaz ışığı + egzoz gazları kontrol ikaz ışığı(stop) yanıyor ek olarak bip bip şeklinde 2 kez de sesli uyarı alıyorum.
    Bu sorun ile karşılaşan var mı?
    neden olabilir ?
    Ne yapmalıyım?
    Görsel Resimi de ekledim.

Teşekkürler.

• Bilgisayara bağlayıp arızanın ne oldugunu anlamak lazım oksijen sensörü arizalanmis olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Ben Kendi konuma ve başıma gelen soruna karşılık cevap yazayım. Sorunu çözdü Yetkili Servis, Önce hava filtresini değiştirdiler. Sonra araç ile test sürüşü yaptık. 2. vites yüksek devri3-4 bin arası aynı uyarıyı verdi araç. Ardından tekrar serviste basınç elktro vanası değiştirdik sorun çözüldü. Maliyet ise 150-250 TL arasında diyeyim.

Sorunsuz, İyi Sürüşler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.