Arkadaşlar Merhaba Renault Clio sw 2012 model Bir aracım var. Aracı sürerken yani araç hareket halindeyken bip bip sesi geldi ve gösterge panelinde
STOP ikaz lambası + egzoz gazları kontrol ikaz ışığı + egzoz gazları kontrol ikaz ışığı(stop) yanıdı.
Sonra araçın sesi değişti gibi oldu gaz penalına bassamda araç çekiden düştüğünü hissettim ve aracı kenara çekip kontağı aç/kapa yaptım düzelmedi. Aracı çalıştırım yine düzelmedi.
Kontağı yarım açınca gösterge panelinde yine STOP ikaz lambası + egzoz gazları kontrol ikaz ışığı + egzoz gazları kontrol ikaz ışığı(stop) yanıyor ek olarak bip bip şeklinde 2 kez de sesli uyarı alıyorum. Bu sorun ile karşılaşan var mı? neden olabilir ? Ne yapmalıyım? Görsel Resimi de ekledim.
Teşekkürler.
Bilgisayara bağlayıp arızanın ne oldugunu anlamak lazım oksijen sensörü arizalanmis olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Arkadaşlar Ben Kendi konuma ve başıma gelen soruna karşılık cevap yazayım. Sorunu çözdü Yetkili Servis, Önce hava filtresini değiştirdiler. Sonra araç ile test sürüşü yaptık. 2. vites yüksek devri3-4 bin arası aynı uyarıyı verdi araç. Ardından tekrar serviste basınç elktro vanası değiştirdik sorun çözüldü. Maliyet ise 150-250 TL arasında diyeyim.
Sorunsuz, İyi Sürüşler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme