Şimdi Ara

Ehliyet Kursuna Yeni Yazıldm Ve Sağlk Raporum Gözlüklü Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar iyi günler ehliyet kursuna yeni yazıldm ve sağlk ocagındaki doktor sağlık raporuma gözlük yazdı.Bende raporu kursa verdım fakat bu zamana kadar gozluk kullanmadm gozlerımde sorun da yok acaba yeni sağlık raporu alsam kurstakiler değiştirirlermi bir sıkıntı olurmu?Yada ehliyet müracatında kurstan belgeleri alınca değiştirsem olurmu?

• Kurstan belgeleri alınca yeni sağlık raporu al gözünde bir sorun yoksa doktor gözlük yazmayacaktir.

O raporla ehliyet başvurusu yaparsan rapora göre ehliyet verilir.

Benim ehliyette gözlük veya kontakt lensle araç kullanır yazıyor bir polisde senin gözlüğün nerede lensin nerede demedi :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gözümde önemli bir sorun yok yinede gözlük yazdılar bir yerde polisle tartışmam oldu ilk defa cevirmede gözlük yüzünden ceza yazdı gecen sene oldu bu olay 100 tl gibi birşeydi

Yani gıcık alırsa biri bu durumu kullanacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    Kursa verdiğim sağlık raporu bana tekrar gei veriliyor demi hocam?
  • 7dreaMSoLdier_ kullanıcısına yanıt
    ince eleyip sık dokuyan bi polise denk gelmeyiz inşallah :)
  • frkn_327 F kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam sana tekrar veriliyor. Sıkıntı yapma git gözlüksüz yenisini al dosyadan eskiyi al yeniyi koy yeter

Ben sormuştum polise bu gözlük ibaresini nasıl kaldırırız diye gözündeki problemi düzelttikten sonra tekrar sağlık raporu al gel ehliyetini yenilet dedi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

Aynen hocam sana tekrar veriliyor. Sıkıntı yapma git gözlüksüz yenisini al dosyadan eskiyi al yeniyi koy yeter

Ben sormuştum polise bu gözlük ibaresini nasıl kaldırırız diye gözündeki problemi düzelttikten sonra tekrar sağlık raporu al gel ehliyetini yenilet dedi

Peki Hocam raporlar alinirken sisteme falan giriyorsa sorun olmaz heralde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gözlük yazdılarsa takacaksın kardeş. ben mesela gece gözlüksüz araba kullanamıyorum. gündüz de kullanamıyorum gerçi bu sebeple gittim güzelim ray-ban gözlüğün camlarını numaralarıya çevirttim ama işimi görüyor mu, sonuna kadar..

ehliyetimde de gözlük veya lens yazıyor.
  • Vallahi benim de ehliyetim de gözlük yazıyor ama gözlüğüm nerede onu bile bilmiyorum

Göz tembelliği var takınca görmemi düzeltmiyor numarası mı bozuk yoksa sadece göz mü dinlendiriyor bilmiyorum yakında doktora gideceğim bunla ilgili ( konu ile ne ilgisi var )

Herhalde 4-5 çevirmeye girmişimdir hiç birinde gözlük soran olmadı soran olursa lazer yaptırdım der geçerim

Bence değiştirmeye uğraşmaya deymez

Duyar kasacak arkadaşlar sağ gözüm radar gibi rahat olun kimseyi tehlikeye atmıyorum gözlüğü taksam da aynı görüşü sağladığım için takmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.