Şimdi Ara

EHLİYET Mİ ALIYORUZ KENDİMİZİ Mİ SOYDURUYORUZ BELLİ DEĞİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş bu ne ya devlet nereden para koparacağını şaşırdı. Üniversiteye geçtik ehliyet alalım dedik sınavı da geçtim ben utandım babama karşı 460 lira sadece çıkarttırmak için gereken toplam tutar. Hayır napıyonuz ehliyeti çıkarttırmak için kartın içine nanoteknolojik cipler mi koyuyonuz sanki veya çok mu yoruluyor devlet görevlilerimiz biz ehliyeti çıkarttırırken. Biz çatır çutur ödeyelim adamlar kendine 1000 odalı saray inşa etsin bizim paramızla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edvardo -- 16 Kasım 2014; 1:00:30 >

• mecburuz
  • Keşke bu durum sadece ehliyet için geçerli olsa, ne yazık ki Türkiye'de her şey böyle işliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet soyuyor bizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: be46

Keşke bu durum sadece ehliyet için geçerli olsa, ne yazık ki Türkiye'de her şey böyle işliyor.

Hocam gücüme giden de ben bu parayı verince bu para memura emekliye değil 1000 odalı saraya gidiyor. Memura yapılacak zammı reddeden Maliye Bakanı da kendine minik bir saray inşa ettiriyormuş 50 milyon tlye. Ayıp günah cidden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLevo.

quote:

Orijinalden alıntı: be46

Keşke bu durum sadece ehliyet için geçerli olsa, ne yazık ki Türkiye'de her şey böyle işliyor.

Hocam gücüme giden de ben bu parayı verince bu para memura emekliye değil 1000 odalı saraya gidiyor. Memura yapılacak zammı reddeden Maliye Bakanı da kendine minik bir saray inşa ettiriyormuş 50 milyon tlye. Ayıp günah cidden.

Çok haklısınız hocam ama ne yazık ki halk sizin benim gibi düşünmüyor daha doğrusu sanırım düşünemiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi biz nasıl araba alacaz ya
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.