Şimdi Ara

EHLİYETSİZ VATANDAŞ ARACIMA ÇARPTI DEĞER KAYBI DAVASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
2
Favori
4.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 43 bine aldığım sıfır aracıma kafadan toros çarptı araçta ne muayene var nede adamda ehliyet daha önce ehliyeti kaptırmış,adam anlaşalım jandarma çağırma dedi tamam anlaşalım ver 3 bin tl sen yoluna ben yoluma kaskodan yaptırırım dedım 1 ay sonra öderim senet falan muhabbetine girdi 2 bin ver kredi kartı arkadasın akraban yokmu dedim adam var eşim dostum malım mülküm ama ben sana 1 ay sonra söz verecem diyor çağır köyün muhtarını imamını öğretmenini sana kefil olsunlar dedim oda yok son çare 2 saat adamla cebelleştikten sonra jandarmayı çağırdım adam kamayı yedi ceza üstüne ceza benim aracın hasarınıda kasko adamdan alacak şimdi benim düşündüğüm bu adama değer kaybı davası açayımmı açmıyayımmı?

• Aynısı basımıza geldi, biz insanlık ettik güvendik daha sonra getirecekti evragini yalan oldu, cebimizden ödedik. İyi yapmışsınız bu devirde kimseye guvenilmez. O bir ay olurdu 2-3 ay, eeh yeter der cebinizden yaptirirdiniz. Deger kaybı davası ayrı bir mesele, sizin vicdanınıza kalmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 6 Ağustos 2012; 0:30:20 >
  • Ehlıyetsız trafıge cıktıgı ıcın ve bence sahtekarlık yapma ıhtımalı oldugu ıcın acın derım.

Sız gozunuz gıbı bakın sıgırn bırı gelsın carpsın ustune ehlıyetsız bıde.

Gecmıs olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Aynısı basımıza geldi, biz insanlık ettik güvendik daha sonra getirecekti evragini yalan oldu, cebimizden ödedik. İyi yapmışsınız bu devirde kimseye guvenilmez. O bir ay olurdu 2-3 ay, eeh yeter der cebinizden yaptirirdiniz. Deger kaybı davası ayrı bir mesele, sizin vicdanınıza kalmış..
    Ben olsam donuna kadar alırdım. Herkesin trafiğe çıkamayacağını bir şekilde öğrenmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

Ehlıyetsız trafıge cıktıgı ıcın ve bence sahtekarlık yapma ıhtımalı oldugu ıcın acın derım.

Sız gozunuz gıbı bakın sıgırn bırı gelsın carpsın ustune ehlıyetsız bıde.

Gecmıs olsun.
    Dava açarsan o adama belki iyilik yapmış olursun, ama açmazsan ilerde sebep olabileceği şeylerden de mesul olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drsnrky

Ben olsam donuna kadar alırdım. Herkesin trafiğe çıkamayacağını bir şekilde öğrenmeli.

Alıntıları Göster
    Değer kaybı mevzusununda b.ku çıktı. Çıkartma kardeşim o zaman arabayı trafiğe. Kaskona git yaptır. Sanane adamın ehliyeti olup olmamasından? Şahıs kendine kesilen cezayı öder biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drsnrky

Alıntıları Göster
    Tabii ki de açılmalı. Bu memleketim insanındaki bu kadar merhamet nereden geliyor anlamıyorum? Devlet bile vatandaşa merhamet etmezken, vatandaş vatandaşa merhamet etmeye çalışıyor.
  • adamın tipinden konuşmasından belli sahtekar olduğu bide gider yaptı nerelisin nerdensin diye yarın jandarmaya raporu almaya gideceğim orda durumuna bakmayı düşünüyorum gider yaparsa dava açayım diyorum bide diğer taraftan ben 1500 tl verıp kasko yaptırıyorum adamın dünya umrunda değil akşamdan beri düşünüp duruyorum açayımmı açmıyayımmı vicdanmı yoksa adaletmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

Dava açarsan o adama belki iyilik yapmış olursun, ama açmazsan ilerde sebep olabileceği şeylerden de mesul olabilirsin.

+1
  • Birde gider yaptı ? Ben olsa kesin acarım davayı. Hem suclu bir de artistlik. Gör o zaman artistligi derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Değer kaybı mevzusununda b.ku çıktı. Çıkartma kardeşim o zaman arabayı trafiğe. Kaskona git yaptır. Sanane adamın ehliyeti olup olmamasından? Şahıs kendine kesilen cezayı öder biter.

Normal bir kaza değil ki bu. Adamın ehliyeti yok, arabanın muayenesi yok.

Yani şöyle; direksiyonda olmaması gereken biri, trafikte bile olmaması gereken bir arabayla gelip benim arabama çarpıyor.

Açıkçası bir gram acımazdım.
  • quote:

hastaneye giitin dişini çektireceksin ehliyetli olan (diploması olan) doktoramı dişini çektirisin yoksa ehliyeti olmayan(diplomasız) hasta bakıcıyamı çektirirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

Yani şöyle; direksiyonda olmaması gereken biri, trafikte bile olmaması gereken bir arabayla gelip benim arabama çarpıyor.

kesinlikle katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xvet

quote:

hastaneye giitin dişini çektireceksin ehliyetli olan (diploması olan) doktoramı dişini çektirisin yoksa ehliyeti olmayan(diplomasız) hasta bakıcıyamı çektirirsin

Alıntıları Göster
    Bence de dava açın.Bu milletin başına ne geldiyse merhamet duygusundan geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ağaçkakan

Bence de dava açın.Bu milletin başına ne geldiyse merhamet duygusundan geliyor.

Alıntıları Göster
    bide serviste parça beklemesi var 2 hafta sonra bayram memlekete gidecektim yarın ben en iyisi açayım davayı görsün anyayı konyayı
  • quote:

quote:

Adamin daha once ehliyeti varmis. Demek ki araba kullanmayi biliyormus. Muamesi bizi ne ilgilendirir ki? Adamla tuvturk arasinda birsey muane. Butun forumdakiler kurallara dort dortluk uyuyor ya hasta oluyorum kanun adami kesiliyor herkes. Herkes ustune dusen cezayi oder olur biter.

• quote:

bide serviste parça beklemesi var 2 hafta sonra bayram memlekete gidecektim yarın ben en iyisi açayım davayı görsün anyayı konyayı

Alıntıları Göster
    Beklediğiniz hata.
  • quote:

quote:

Ne alaka bu ornek simdi? Tabikide en iyi doktora giderim. Bu orneginizi yorumlarsak benim araba sadece en iyi sofor carpabilir kotu ve ehliyetsiz sofor carpamaz vs gibi bir sonuc cikiyor. Ehliyeti yoksa ehliyetsiz araba kullanma cezasi oder olur biter.
  • quote:

quote:

quote:

Ne alaka bu ornek simdi? Tabikide en iyi doktora giderim. Bu orneginizi yorumlarsak benim araba sadece en iyi sofor carpabilir kotu ve ehliyetsiz sofor carpamaz vs gibi bir sonuc cikiyor. Ehliyeti yoksa ehliyetsiz araba kullanma cezasi oder olur biter.

Alıntıları Göster
    Donuna kadar alırdım uğraşıp. Böyle davarolara ne yapsan azdır.

• quote:

quote:

quote:

Adamin daha once ehliyeti varmis. Demek ki araba kullanmayi biliyormus. Muamesi bizi ne ilgilendirir ki? Adamla tuvturk arasinda birsey muane. Butun forumdakiler kurallara dort dortluk uyuyor ya hasta oluyorum kanun adami kesiliyor herkes. Herkes ustune dusen cezayi oder olur biter.

Muayenenın aracların saglıklı bır sekılde yolculuk yapılması ıcın var oldugunu bılıyoruz degıl mı?

Belkı frenı tutmadı gecmedı muayeneden sonrada geldı carptı.

Ayrıca kısılere dava acma hakkı verılmıs. Demekkı acmak ısteyen acabılır.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.