Bildirim
Einhell hobi alet seti(sizce nasıl)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet fiyatı uygun fakat sağlamlığı hakkında bi sıkıntı yaşatabilir sonuçta bu fiyatlara dremel bulmak zor, kalite olarak dremel 300 vb.. ürünler genelde tercihtir. -
iyi markadır severim kullanmışlığım var bt-cs 860 L modelini.alman malıdır -
Hocam neler yapılabilir bu setle, içindekiler nedir, neyin nesidir
Hoşuma gitti de biraz -
quote:
Orijinalden alıntı: PsychicPower
Hocam neler yapılabilir bu setle, içindekiler nedir, neyin nesidir
Hoşuma gitti de biraz
kesme zımparalama parlatma vb. işler gorulur.içeriğide linkte var esnek mılı olması benım çok ılgımı çekmıştı özelliklede bu fıyata -
fiyatına göre bence mukemmel..profesyonel kullanmıyacaksan her turlu işini gorur..bende proxxon var yaklaşık 15 yıl oldu bir kez rulman değiştirdim hala kullanıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: isem
fiyatına göre bence mukemmel..profesyonel kullanmıyacaksan her turlu işini gorur..bende proxxon var yaklaşık 15 yıl oldu bir kez rulman değiştirdim hala kullanıyorum.
cevbın ıçın teşerkurrler hocam -
Hergün kullanacağın bir alet olmadığından mantıklı. Ben macallister kullanıyorum canavar gibi. Torna ucu bile var (sıvı soğutma bloğu oyabilirsin). Demir kesebilirsin, delik açabilirsin yuvarlak hatlı olması gereken yüzeylere şekil verebilisin vs vs..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: thunderwatcher
Hergün kullanacağın bir alet olmadığından mantıklı. Ben macallister kullanıyorum canavar gibi. Torna ucu bile var (sıvı soğutma bloğu oyabilirsin). Demir kesebilirsin, delik açabilirsin yuvarlak hatlı olması gereken yüzeylere şekil verebilisin vs vs..
llk fırsatta alıyorum bu urun uhocam şu an sınavlar falan var pek fırsatım olmuyor.yorumlarınız için teşekkürler... -
Bu ürün ile kesme de yapılabiliyor mu ? -
basit şeyleri kesebiliri herlade pc kasası falan kesiceksen iş görür buyuk ıhtımalle -
iade ettim ama ürün güzel :) -
Mesajım bulunsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: darkistanbul
iade ettim ama ürün güzel :)
Neden iade ettiniz, yani ürünle ilgili bir sıkıntı yoktu sanırım. Hiç deneme imkanınız oldu mu?Nereden almıştınız? Alma düşüncesindeyim, kararsızım. Parçaları hakkında da fikirlerinizi söylerseniz -
yok ürünle ilgili değil tamamen aile ile alakalı bir problem oldu ondan 15 20 dk kullandım kullanışlı bir ürün
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X