< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 18 Nisan 2020; 13:7:28 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 18 Nisan 2020; 13:7:28 > |
Ehhh yeter be.
Size halen oy veren varsa ve gençse birde yuh defa yuh. |
Elmas, pırlanta gibi değerli madenlerin satışındaki özel tüketim vergisinin %1 olduğu bir ülkede oyun konsolunun lüks olduğunu iddia edip zammı savunan arkadaşların beyin kapasitelerine saygılarımı ve hürmetlerimi iletiyorum
|
İmamoğlu ! hani herşey çok güzel olacaktı! her gün yeni bir zam yeni bir vergi geliyor! hiç birşeyin düzeldiği yoh!
|
kaynak telleri , demir veya çelikten vida , kauçuk iplik , transformatör , redsesör , hidrolik pres vs.
haberin devamından; slab ve kütük, yassı hadde mamulleri, alaşımlı ürünler, profiller ve paslanmaz sac ... sanayiciler iyice yan bastı. resmen sanayi yatırımlarını baltalamak için fırsat kolluyolar. Şimdi çıkıp diyebilirsiniz , ne güzel işte kardeşim dışardan değiş içerden alsınlar , bunu diyenlere yorum yazacak enerjiyi hissetmiyorum kendimde , birileri açıklasın ; bunun yöntemi vergileri artırmak değil |
Vergi Cenneti bilinen bir şeydi artık vergi cehennemini kanlı canlı görüyorsunuz.Neden çünkü içinde yaşıyorsunuz.
Bir ülkenin toplam gelir kaleminin 3/4 ü vergi olabilir mi.Bu ülkede ne derece insanca ve mutlu bir yaşam olabilir. Kaderci şükürcü zihniyetin sonu galiba kendi çocukları ve ailesini öldürmeye kadar gidecek yoksa bu cehalete kapılmış halkın birşeyden anladığı yok en büyük virüs din virüsüdür bu coğrafyada.Bilinçlenmeyi örseler.Hakkını aramaz sorgulamazsın çünkü öyle lanse eder sus ses çıkarma hayat öteki hayatta sen kır dizini otur verilene tamah et tanıdık geldi mi.Ama bu diyenler şatafat içinde yaşar kişileri geçtim kendini din alimi olarak tanıtan kişiler dahi. |
% 50 cehaleti yüzünden oluyor bunların hepsi din din din diye ülkeyi harap ettiler
|
Ya zaten amaç vergi toplamak belli ama bunu bile yanlış yapıyorlar.Arkadaş akıl var mantık var..Durum belli ,millet evde.Ne yapacak ? Oyun oynayacak.Sen biraz indirim bile yapsan zaten toplamda senin kasana daha fazla para girmiş olacak , yakında 5.nesil çıkıyor zaten.Alacak kişiler olacak.Oradan sana para gelecek,daha fazla gelecek.
Bu durumda sen ne yaptın ? Vergiyi artırdın..Yüksek vergi çok vergi daha iyi kafasındasın yani.Millet ne yapacak ? Alamayacak.Sen nasıl para alacaksın o zaman ? Hep diyorum ya en büyük en fazla en yüksek iyidir düşüncesindeler bunlar.Bunların nedeni hep belli işte.Arap kafasında. |
Bu saatten sonra her vergi artışı ya işsizlik, ya zam ya da sanayide karlılığın düşmesi demek. Kısaca halk dibine kadar hissedecek bunu. İstedikleri kadar gümrük yapsınlar istedikleri kadar yasak koysunlar. Çare olmadığını bizden 10 kat daha iyi biliyorlar. Ve çaresizlik sendromu içinde kısa vadede günü kurtarma adımı. Ülke artık uzun vadeli üretim planlamasına geçmek mecburiyeti içinde. Bunu bu parti yapmasa sonraki parti yapmak zorunda. Kısa vadede bir çok ürüne vergi zamları gelecek zaten. Elinizdekinin kıymetini bilin..
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 18 Nisan 2020; 13:13:38 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 18 Nisan 2020; 14:31:40 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 18 Nisan 2020; 14:32:49 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |