Şimdi Ara

Ek katkı maddesi olamayan protein tozu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İçeriğinde sadece filtrasyon yöntemiyle elde edilmiş protein tozu ve -sanırım mecburi olarak- lesitin olan, bunlar dışında ya birşey olmayan, ya da sadece aroma olarak kakao tozu bulunan bir protein tozu var mı Türkiye'den direkt satın alabileceğim?

Yerli bir marka vardı aslında tam olmasa da bunu karşılayabilecek, hafif pahalı olsa da karşılayamayacağım bir fiyatı da yoktu, ancak mesaj gönderdim facebook'dan 'sadece filtrasyon yöntemi ile mi elde ediliyor proteininiz, bunu gösteren hukuki olarak bağlayıcı bir ibare var mı ürün üzerinde veya sizde belge olarak' diye, 'Evet sadece filtrasyonla ama bunu belgelemeye ihtiyacımız yok' diye bir cevap aldım.. Ki benim açımdan tatmin edici bir cevap değildi, o bakımdan onu eledim.

Var mıdır acaba Türkiye'den alabileceğim bu tarz bir protein tozu?

Ek : Firma şimdi tekrar mesaj atmış. Belgeleme ihtiyacı olmamasından ziyade tüm prosedürün belgelenmesi konusunda ülkede mevzuatın henüz yeterli olmaması vs. gibi teknik bir takım imkansızlıkların olduğunu ve bu sebeple belgeleyemediklerini belirtmiş, samimiyetlerine güvenmemizi rica etmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noahian -- 22 Temmuz 2018; 13:41:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.