ek puan ayrı şey okul puanı ayrı şeydir. ekpuan ygs-1 ve ygs6 puanına eklenir okul puanının yarısı kadar okul puanı ise bütün puan türlerine eklenir
Sana sadece okul puanı gelir ek puan gelmez ek puan sadece sağlık meslek bölümünden mezun olup gene kendi alanında okumak istiyen ögrenciler içindir.
ben de teknik lisedeyim eğer kendi bölümünden devam edeceksen ek puan veriliyo. ayrıca bilgisayar mühendisliğinde yok ki ben de bilişim teknolojileri okuyorum. diploma notun kaç?
ben de teknik lisedeyim eğer kendi bölümünden devam edeceksen ek puan veriliyo. ayrıca bilgisayar mühendisliğinde yok ki ben de bilişim teknolojileri okuyorum. diploma notun kaç?
75 Dostum,bana ygs'me ek olarak kaç puan gelir
gggggg
quote:
Orijinalden alıntı: General00
Sana sadece okul puanı gelir ek puan gelmez ek puan sadece sağlık meslek bölümünden mezun olup gene kendi alanında okumak istiyen ögrenciler içindir.
Diploma notu 75 olan birine okul puanı ygssine kaç gelir
quote:
Orijinalden alıntı: dkdk6157x
quote:
Orijinalden alıntı: General00
Diploma notu 75 olan birine okul puanı ygssine kaç gelir
diploma notun 75 ise 45 puan gelir. sanırım diploma notunu 0.6 yla çarptığında gelecek puanı buluyordun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme