Şimdi Ara

Ek tercihten dolayı puanım düşer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar puanım yazdığım bölümden düşük sizce tercihi değerlendirmeye almazlar mı yoksa gelir de hem kayıt yapamam hem de obp puanım yarıya mı düşer ne diyorsunuz bu işe rehberlik hocalarıyla konuşan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kaya1499 K kullanıcısına yanıt
    Ösymnin kılavuzunda adaylar kendilerine eşit ya da düşük puanlı yerleri tercih edebilecektir. Diğerleri değerlendirmeye alınmaz, gelirse dahi kayıt yaptırılamaz gibi bişey yazıyo. Yani gelebilir ama gelirse kayıt yaptıramayacağın için puanın kırılacak
  • Gelmez,sanmıyorum.
  • Böyle maddemi olur ya ne dediği tam belli değil değerlendirmeye almıyorsa nasıl tutsa bile diyo ne diyo bu ya
     Ek tercihten dolayı puanım düşer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya1499 -- 24 Ağustos 2015; 17:02:07 >
  • Kardeşim sistem şöyle işliyor bilgisayar puanına bakmaksızın yazdığın yere seni yerleştiriyor,eğer yerleştiğin yerin puanı senin puanından büyükse üniversite kayıt almıyor ve obp puanın kırılıyor.
  • Yav arkadaş anlamıyorum puanı tutmayanı sistem kabul etmesin tamamen nasıl böyle bir saçmalık var yahu.
  • ya ben de yazdim bendrn yuksek puanli yeri. ama bu konuda hic uyaran olmadi.cok cok sacma. madem kayit yapamayacaz sistemin izin vermemesi gerekir vallahi aglayacam ulan gelirse yazdigim yerlerden biri afedersiniz ne b.k yicem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mf3 kaç puan düşer sizce
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.