Bildirim
Ek yapmam lazım (YAK 1 konnektör)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet ve suda almıyor bu şekilde. -
quote:
Orijinalden alıntı: Srcn81
Evet ve suda almıyor bu şekilde.
cevap için çok teşekkürler -
sıkmak için normal pense yeterli mi,yoksa özel pense mi lazım acaba?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konnektör oksitlenmeyi engelliyor mu acaba? Sıkmak için normal pense yeterli mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar evet ben zamanında kullanmıştım. Pense ile sıkabiliyorsunuz ayrıca için birde sıvı gibi birşey var. Ama kalitelisini alın.quote:
Orijinalden alıntı: sefa5152
Bu konnektör oksitlenmeyi engelliyor mu acaba? Sıkmak için normal pense yeterli mi? -
O zaman pazartesi günü elektrikçilere sorayım, varsa alayım hemen. Bizimkinde konnektör yok sık sık kopma oluyor. Sanırım oksitlenme var. Kablonun rengi değişmiş, kararmış.quote:
Orijinalden alıntı: DGrayMan
Merhabalar evet ben zamanında kullanmıştım. Pense ile sıkabiliyorsunuz ayrıca için birde sıvı gibi birşey var. Ama kalitelisini alın.
Alıntıları Göster
Elektrikcilerde bulamayabilirsin bizim buralarda yok çünkü. -
Evet ben de kablo birleştirmelerinde yak1 konektör kullanıyorum. n11 den yüzlü paket almıştım. Normal pense ile sıkabilirsin. -
Elektrikçilere sordunuz mu, bulamadınız mı hocam? Normal pense ile dikkatli sıkmak gerekiyor galiba.quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
Evet ben de kablo birleştirmelerinde yak1 konektör kullanıyorum. n11 den yüzlü paket almıştım. Normal pense ile sıkabilirsin.
Sormadim. Evet normal pense ile sıkıştırıyorsun.quote:
Elektrikçilere sordunuz mu, bulamadınız mı hocam? Normal pense ile dikkatli sıkmak gerekiyor galiba.
Alıntıları Göster
Teşekkürler hocam. Birde kabloların ucu soyulacak mı sıkıştırırken. Birde 2 ayrı yak konnektör kullanılacak demi yani her 2 kablo için ayrı yak 1quote:
Sormadim. Evet normal pense ile sıkıştırıyorsun.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefa5152 -- 26 Mayıs 2019; 6:43:46 >
Soyma yok hocam.quote:
Teşekkürler hocam. Birde kabloların ucu soyulacak mı sıkıştırırken. Birde 2 ayrı yak konnektör kullanılacak demi yani her 2 kablo için ayrı yak 1
Alıntıları Göster
Bir yak konnektörüne iki kablo kılı giriyor. Şu şekilde yani: A kablosunun Mavi kablo kılını, B kablosunun mavi kılını aynı yak1'e takıp sıkıştırıyorsun, bunlar birleşmiş oluyor. Sonra sıra diğer renklere geliyor. Her birini bu şekilde eşleştiriyorsun.
Misal iki tane CAT6'yı birleştirmek istiyorsan toplam 8 yak1 kullanıyorsun. (içinden 8 kablo geçtiği için)
-
Kablo yak 1 in İçinde sıktıktan sonra kendi ezilip temas ediyor sanırım. 2 tane yak 1 yeterli olacak hocam. Yarın bakacağım elektrikçilere filan. İnşallah bulurum. Olmadı Telekom’da tanıdık var bağlantı yapan usta başı, ona söyleriz getirir 2-3 tane. İlgin için çok teşekkürler.quote:
Soyma yok hocam.
Bir yak konnektörüne iki kablo kılı giriyor. Şu şekilde yani: A kablosunun Mavi kablo kılını, B kablosunun mavi kılını aynı yak1'e takıp sıkıştırıyorsun, bunlar birleşmiş oluyor. Sonra sıra diğer renklere geliyor. Her birini bu şekilde eşleştiriyorsun.
Misal iki tane CAT6'yı birleştirmek istiyorsan toplam 8 yak1 kullanıyorsun. (içinden 8 kablo geçtiği için)
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
farklı kablo türü için kullanılabilir mi mesela dışarıdan gelen internet kablosunu cat 5 e bağlamak içinquote:
Soyma yok hocam.
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X