Şimdi Ara

Ek yapmam lazım (YAK 1 konnektör)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu konnektör ile yapılan ekler daha mı sağlıklı oluyor?
     Ek yapmam lazım (YAK 1 konnektör)

• Evet ve suda almıyor bu şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Evet ve suda almıyor bu şekilde.

cevap için çok teşekkürler
  • Srcn81 kullanıcısına yanıt
    sıkmak için normal pense yeterli mi,yoksa özel pense mi lazım acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konnektör oksitlenmeyi engelliyor mu acaba? Sıkmak için normal pense yeterli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa5152

Bu konnektör oksitlenmeyi engelliyor mu acaba? Sıkmak için normal pense yeterli mi?
    Merhabalar evet ben zamanında kullanmıştım. Pense ile sıkabiliyorsunuz ayrıca için birde sıvı gibi birşey var. Ama kalitelisini alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DGrayMan

Merhabalar evet ben zamanında kullanmıştım. Pense ile sıkabiliyorsunuz ayrıca için birde sıvı gibi birşey var. Ama kalitelisini alın.

Alıntıları Göster
    O zaman pazartesi günü elektrikçilere sorayım, varsa alayım hemen. Bizimkinde konnektör yok sık sık kopma oluyor. Sanırım oksitlenme var. Kablonun rengi değişmiş, kararmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sefa5152 kullanıcısına yanıt
    Elektrikcilerde bulamayabilirsin bizim buralarda yok çünkü.
  • Evet ben de kablo birleştirmelerinde yak1 konektör kullanıyorum. n11 den yüzlü paket almıştım. Normal pense ile sıkabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Evet ben de kablo birleştirmelerinde yak1 konektör kullanıyorum. n11 den yüzlü paket almıştım. Normal pense ile sıkabilirsin.
    Elektrikçilere sordunuz mu, bulamadınız mı hocam? Normal pense ile dikkatli sıkmak gerekiyor galiba.

• quote:

Elektrikçilere sordunuz mu, bulamadınız mı hocam? Normal pense ile dikkatli sıkmak gerekiyor galiba.

Alıntıları Göster
    Sormadim. Evet normal pense ile sıkıştırıyorsun.

• quote:

Sormadim. Evet normal pense ile sıkıştırıyorsun.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam. Birde kabloların ucu soyulacak mı sıkıştırırken. Birde 2 ayrı yak konnektör kullanılacak demi yani her 2 kablo için ayrı yak 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefa5152 -- 26 Mayıs 2019; 6:43:46 >
  • quote:

Teşekkürler hocam. Birde kabloların ucu soyulacak mı sıkıştırırken. Birde 2 ayrı yak konnektör kullanılacak demi yani her 2 kablo için ayrı yak 1

Alıntıları Göster
    Soyma yok hocam.

Bir yak konnektörüne iki kablo kılı giriyor. Şu şekilde yani: A kablosunun Mavi kablo kılını, B kablosunun mavi kılını aynı yak1'e takıp sıkıştırıyorsun, bunlar birleşmiş oluyor. Sonra sıra diğer renklere geliyor. Her birini bu şekilde eşleştiriyorsun.

Misal iki tane CAT6'yı birleştirmek istiyorsan toplam 8 yak1 kullanıyorsun. (içinden 8 kablo geçtiği için)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Soyma yok hocam.

Bir yak konnektörüne iki kablo kılı giriyor. Şu şekilde yani: A kablosunun Mavi kablo kılını, B kablosunun mavi kılını aynı yak1'e takıp sıkıştırıyorsun, bunlar birleşmiş oluyor. Sonra sıra diğer renklere geliyor. Her birini bu şekilde eşleştiriyorsun.

Misal iki tane CAT6'yı birleştirmek istiyorsan toplam 8 yak1 kullanıyorsun. (içinden 8 kablo geçtiği için)

Alıntıları Göster
    Kablo yak 1 in İçinde sıktıktan sonra kendi ezilip temas ediyor sanırım. 2 tane yak 1 yeterli olacak hocam. Yarın bakacağım elektrikçilere filan. İnşallah bulurum. Olmadı Telekom’da tanıdık var bağlantı yapan usta başı, ona söyleriz getirir 2-3 tane. İlgin için çok teşekkürler.

• quote:

Soyma yok hocam.

Alıntıları Göster
    farklı kablo türü için kullanılabilir mi mesela dışarıdan gelen internet kablosunu cat 5 e bağlamak için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.