< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bir bitmeediniz. Düşmez şunu kafanıza sokun artık.
|
Korkunç bir şekilde artacak fiyatlar . İmkan varsa hemen şimdi alın
|
Millette para çok bekliyorlar sadece . Virüs olayı bitince sıfır araba bayileri yıkılacak izdiham olacak. Euro da arttı . Fiyatların düşmesi ihtimal dışı maalesef . Ben para olsa hemen alacağım
|
Düşmez diyenler muhtemelen araç sahipleri.
Milletin ekmek alacak parası kalmadı artık. Sarı sitede favoriye aldığım araçların çoğu fiyatlarını 1 er 1 er indiriyor. Tabi ki 6 ay önce ki fiyatları beklemiyorum ama benim tahminim şuan 50k olan araç bayramdan sonra 44-45k civarına düşer. |
10 kişiden 9 u etkilenecek bir krize girdik. Kazanan 1 kişi otomobil talebini canlandıramaz..
|
hele durun virus bitsin ,ekonomik sıkıntılar baş gösterecek 0 fiyatları zaten uçuk kimse alamayacak , herkes çökecek 2.ele bak neler olacak 2.el fiyatları. Aldığım araç sadece 2 ayda üstüne 50 55 bin tl para koydu :) yaz bitişi 330 bin civarı rahat edecek arabam. Ne kadar erken alırsanız o kadar kar
|
Alan kazanir bekleyen kaybeder!
|
Sağlık sektöründen biri olarak şöyle yorum yapayım bu Corona olayları temmuza kadar sürer sonra yavaş yavaş hayat normale döner tüm dünya benzer durumda üretim durdu, dükkanlar, avmler kapatıldı şu an memurlar dışında herkes 2-3ay gelir sıkıntısı yaşıyacak.Otomotiv sektörü bu üretememeden çok etkilenir malesef ve bu süreç sonrası çok işten çıkarma olacak. 0 fiyatları ötv vb teşvikler dışında düşmez ama zarar eden, batan,kredisini ödeyemeyen insanlar mecburen malını satma yoluna gidecek. İkinci el piyasası şu an uçmuş durumda bu nedenlerle malını nakite çevirmek zorunda kalanların araçları şu piyasaya göre fırsat/ucuz konumunda olacak
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |