Şimdi Ara

EKONOMİK KRİZ BENİ MAHVETTİ,AĞLIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben işsiz kaldım vede işede giremiyorum,malum bilirsiniz işte vede annemlerin yanındayım,sevdiğim kızlada ayrıldım.şimdi ise eve çakıldım kaldım,sabah akşam pc başında dh layım..cepte para yok..evde de para yok..
    şu an dişim ağrıyor vede yaptırmaya para yok..ne zaman para olcak diye düşündüm sanırım hiç param olmucak,hergün moralim bozuk,arkadaşlarımda hepsi birer birer gitti.kız desen yok evlilikte yok..
    ne oldu bu halimize..
    akrabamız geldi vede biz istemiyorduk,iki kişiyi bile eğırlamak vede masraf etmeye para yok..vede geldiler elde para kalmadı,onları ağırlamak yedirmek garaja getir götür offf.
    ne yapıcam ben çıkmazdayım

• quote:

Orjinalden alıntı: beyaz3197

arkadaşlar içimi dökmek istedim,
    ben işsiz kaldım vede işede giremiyorum,malum bilirsiniz işte vede annemlerin yanındayım,sevdiğim kızlada ayrıldım.şimdi ise eve çakıldım kaldım,sabah akşam pc başında dh layım..cepte para yok..evde de para yok..
    şu an dişim ağrıyor vede yaptırmaya para yok..ne zaman para olcak diye düşündüm sanırım hiç param olmucak,hergün moralim bozuk,arkadaşlarımda hepsi birer birer gitti.kız desen yok evlilikte yok..
    ne oldu bu halimize..
    akrabamız geldi vede biz istemiyorduk,iki kişiyi bile eğırlamak vede masraf etmeye para yok..vede geldiler elde para kalmadı,onları ağırlamak yedirmek garaja getir götür offf.

Eğer istanbul/bahçelievler civarlarındaysan 50 ytl verebilirim. onun haricinde başka bişiy yapmam şahsım olarak Allah ayrdımcın olsun /:

• Geçmiş olsun dostum.

Allah'tan şimdilik annenlerin yanında kalabiliyorsun. Annenin bir geliri var mı?

Ama bunların hepsi psikolojikmiş, boşver, kriz teğet geçti ülkemizi çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 28 Aralık 2008; 15:49:54 >
  • Ben o dediğini tam 3 yıl yaşadım. Benzer duyguları hissettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scorpion28

quote:

Orjinalden alıntı: beyaz3197

arkadaşlar içimi dökmek istedim,
    ne oldu bu halimize..

Eğer istanbul/bahçelievler civarlarındaysan 50 ytl verebilirim. onun haricinde başka bişiy yapmam şahsım olarak Allah ayrdımcın olsun /:

sağol düşünmen yeter,ama ben alamam çalışıyordum vede 4 gün önce işten çıkardılar..maaşımıda vermediler.aslında almam gereken para var ama ne zaman vercekler bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaz3197 -- 28 Aralık 2008; 15:52:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.