Merhabalar; İnternet sağlayıcınızla kopma, pahalılık, kota, limit, sürpriz fatura gibi olumsuzluklar yaşıyorsanız yepyeni bir alternatif ile sizleri tanıştırayım. 0850 346 5462 - www.eylulnet.com.tr ADSL tarifeleri gerçekten çok uygun: Daha hızlı olan VDSL tarifeleri: En hızlısı Fiber tarifeler: Wifi tarifeleri de mevcut. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makif4242 -- 10 Şubat 2022; 16:55:32 > |
Ekonomik ve Hızlı Tarife Seçenekleriyle EylülNet
-
-
-
bu fiyatlarla zor abone bulur
-
Merhaba, firmanız hayırlı olsun.
Btk yetkilendirme sayfasından baktığım kadarıyla kablolu yayın hizmeti yetkisi de almışsınız. Bu hususta bir girişiminiz var mı?
Hayırlı işler dileyelim.
yetkilendirme.btk.gov.trİşletmecilerhttps://yetkilendirme.btk.gov.tr/Yetkilendirme/isletmeci-arama.xhtml
-
Teşekkür ederim. Ben sosyal medya sorumlusuyum. teknik destek için 0850 346 5462 nolu telefondan iletişime geçmeniz en sağlıklısı olacaktır. İlginize teşekkür ederim :)
-
ADSL de 40 mbit hız teknik olarak mümkün değil, paketleriniz biraz garip olmuş o yüzden
-
ADSL derken VDSL yani DSL teknolojisini kastediyor olabilirler, söz konusu firmanın çıkışları nasıl acaba, full tt ise müq.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ADSL 40 MBPS download, 3 MBPS upload. Nerede varmış Türkiye'de bunlar :)
-
bi' arayıp kendilerine sormak yerinde olacaktır.
ben teknik sorumlu değilim.
-
Fiyatlar müthiş kötü. Özellikle dh'den müşteri çıkacağını sanmam. Diğer firmalarla rekabet etmesi mümkün değil.
Yine de bol şanslar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyatlar şaka herhalde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Diğer arkadaşların da dediği gibi oturmuş ve kaliteli hizmet veren bu kadar alternatif firma varken fiyatlarınız komik olmuş. Forumda aktif olmayı düşünüyorsanız da her soruyu teknik desteğe paslamak yerine TurkNet'in forumdaki hesabını örnek almanızı öneririm. Şirketinize başarılar...
-
Resmen komedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
EKONOMİK ? EKONOMİ ? EKO ? UCUZ ? BEN İPTAL
-
Yani bu fiyatı ödeyene "keriz" desem suç işlemiş olur muyum bilemedim. 100Mbit 140 TL üstüne 50Mbit 95 TL
-
Bence gayet iyi fiyatlar allah yolunuzu acik etsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100/5 Upload sizi üzeriz buralarda madara olursunuz daha yüksek paktleriniz ?
-
pahalı
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bu fiyatlarla zor abone bulur |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X