Şimdi Ara

Ekran değiştirdikten sonra telefonun açılmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone5 in ekranı kırılmıştı. Ben de internetten ekran alıp takmayı denedim. Yeni ekranın üstüne sensörleri düğmeleri takmadan bi bakayım dedim çalışıyor mu diye çalışıyodu. Sonra sensörü ön kamerayı taktım sabitlemeden kontrol edeyim dedim yine çalışıyordu her şey. Ancak tam o sırada görüntü gitti. Ne yaparsam yapayım cihazdan bir tepki alamıyorum. Şarja takınca titremiyor. Home+power yapıyorum olmuyor. Bilgisayara bağladığımda itunes cihaza restore attı ve yine değişen bir şey yok. Sizce sorun ne olabilir?

• pilin soketini kaldırıp tekrar taksaydınız birde montaş esnasında anakrtın soketlerini iyi kontrol ediniz ezmiş olabilirsiniz varsa elinizde çalışan bir ekranla test edin
  • Pilin soketini takıp çıkardım ama durum farksız. Bir de soketleri yeniden kontrol edeyim teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir telefoncuya gittim (telefoncu diyorum çünkü teknik servis olamaz öyle bir yer) sıkıntının ekranda olduğunu söyledi ekran bozuk yenisini takarız dedi taktı ve görüntü geldi. Taktığı ekranın ortasında mavi leke vardı onu zorla değiştirttim. Diğer ekranda orta tuşu ayarlayamadı neyse allahtan oldu tuş takılı kalsa bile elimle düzeltebiliyorum dedim. Dükkandan çıkıp bir baktım kameralar çalışmıyor. Düzgün çalışan ön va arka kameram çalışmıyor. Üstelik akşam yeni akranım çalışırken kameralarım da çalışıyordu. Yapmayı denedi yapamadı. Paramın bi kısmını zorla geri aldım. Ama şirketlerin üstündeki koruma kapağına bile gereksiz diyen bir acemiye güvenmekle hata ettim. Kameraların çalışmama sebebi ne olabilir peki ?

• EKRANIN ÜSTÜNDE ÖN KAMERA SENSÖR OLAN FİLMİ VAR O FİLMİ DEĞİŞTİRSİN ANAKRTI İYİ KONTROL EDİNİZ
    O SOKETİN ÜZERİNDEKİ plakalrın olması iyi en ufak bir darbede yerinden çıkmasını önler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 7 Mayıs 2016; 20:03:03 >
  • @w@terfly@ @ kullanıcısına yanıt
    Iatanbul'da isen kenbu'nun dükkana git halleder temizce.

• İstanbul'da olsam ilk gideceğim yer orası olacak işini hakkıyla yapıyor diye duyuyorum. Ve forumdan elinden geldiğince herkese yardım ediyor. Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: @w@terfly@

İstanbul'da olsam ilk gideceğim yer orası olacak işini hakkıyla yapıyor diye duyuyorum. Ve forumdan elinden geldiğince herkese yardım ediyor. Teşekkürler

bende öneriyle gittim çok memnunum hele 5 pil taktırdım çok iyi gerçekten göz önünde yapıyor vede kesinlikle cihazı bırakıyormusunuz kalmıyor testlerini kullanıcıya yaptırıyor teslim ediyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.