Şimdi Ara

Ekran gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yeni nesil gtx1080 ekran kartlı kasama VGA monitörü, VGA to HDMI aparatı ile takarken vga kablosunu monitöre taktiğım sırada aks yaptı, şarteller attı. Tekrar deneyince yine aynısını yaptı.Normalde HDMI kablosu ile televizyona bağlayıp o şekilde kullanıyordum. Acaba donanımlar zarar gördü mü diye kasayı HDMI ile televizyona bağladiğimda kasa çalışıyor fakat ekran gelmiyor. Ekran kartının LED ışığı, fanları çalışıyor. Acaba ekran kartı zarar mı gördü? Yardımlarınızı rica ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Merhaba anakartınız ekran kartsız görüntü veriyormu vga cıkısı var mı anakarta varsa eğer ekran kartınızı anakartan çıkartıp sadece anakartdan görüntü almayı denermisiniz.
    Yoksa ekran katınızı farklı bir pc de deneyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LE0NARD -- 9 Nisan 2018; 22:51:20 >
  • Ekran kartını çıkartıp anakarttan VGA ile görüntü almayı denedim fakat yine olmadı. Güç kaynağım Corsair VS650 ondan olabilir diye bir arkadaş söyledi. Başka bir güç kaynağı ile deneyeceğim

• KARDEŞİM EKRAN KARTINI SÖK Bİ ELEKTRONİK TEN ANLAYAN BİYERE GÖTÜR KONDANSATÖRLERİ Bİ ÖLÇTÜR.BÜYÜK BİR İHTİMALLE KONDANSATÖRÜN BİR TANESİ ARIZA GÖRMÜŞ OLABİLİR
  • Sorun ekran kartı hdmi girişinde. Dvi'dan görüntü geliyor fakat hdmi den gelmiyor. Bu neden olabilir? Bunun için ekran kartını garantiye vermeye değer mi ?

• Technokrat T kullanıcısına yanıt
    Garantiye ver bence. Ama aparatlardan fln bahsetme. Kendiliğinden oldu de :D başka yerlerde kurcalatma. Kullanıcı hatası derse dvi idare edersin artık. Bağlantı yaparken cihazlar komple kapalı olsun. Topraklamalı priz kullan.

• Aparatlardan bahsetme derken hdmiden görüntü gelmediğinden mi bahsetmeyeyim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Technokrat T kullanıcısına yanıt
    vga to hmdi aparatı kullandığından bahsetme. takıp çıkardığından bahsetme. problemi ara aparatta veya pc de bulabilirler. normal kullanırken görüntü gitti de sen. diğer bağlantı noktalarını denedim çalışıyor ama de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.