Şimdi Ara

Ekran kapanıyor kasa çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oyun oynarken veya masaüstünde boşta takılırken bir anda ekran gidiyor.
    İşin garibi fanlar dönmeye devam ediyor hatta ekran kartı fanı dönme hızı aniden artıyor.
    Bu sorun acaba neden olabilir?
    Sıcaklık değerlerini kontrol ettim herşey normal.Oyun oynarken veya boşta olması farketmiyor.Açık olma süresi de fark etmiyor.Random olarak 30dkda veya 1 saatde bilemedin 4.saatde ekran gidebiliyor.Ekran gitmesi tamamen kararma veya ekranda üstten alta kırmızı mor yeşil mavi renkli sıralı çubuk çizgiler çıkıyor.Sorun bana ekran kartı kaynaklı gibi geliyor çinkü ekran karardıkdan veya çizgiler geldikten sonra ekran kartı fanı maksimum hızda aniden dönmeye başlıyor.Fakat dediğim gibi sıcaklık değerleri normal.Eğer ekran kartı kaynaklıysa sorun ne olabilir?Ekran kartını illa değiştirmem mi gerekli?Psu da sorun olduğunu sanmıyorum zaten toplama almıştım hesaplamışlardır heralde psunun yeterli olup olmadığını.Virüs taraması yapmadım ama sistem taze formatlı.Formattan önce de devam ediyordu.
    Bir düşündüğüm olasılık acaba ekran kartım eski olduğundan win 7 desteklemiyor mu?Çünkü vista kurulu almıştım 2009da.
    Sistemim toplama değil bir zamanlar çok para verip game master almıştım şu casperın meşhur pcsi.
    Sistem özellikleri:Intel Core i7 İşlemci 2.66 Ghz, 6 GB DDR3 Ram, 1 TB HDD, 512 MB GDDR3 ATI HD 4850 Ekran Kartı
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemxmox3 -- 13 Şubat 2014; 21:52:38 >

• Hala çözülemedi.
  • cemxmox3 C kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı aşırı ısınıyor gibi gözüküyor . ekran kartının macununu değiştirmenizi tavsiye ediyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not afraid-

Ekran kartı aşırı ısınıyor gibi gözüküyor . ekran kartının macununu değiştirmenizi tavsiye ediyorum .

Ben de ilk başta öyle düşündüm.Fakat anlamadığım 2 şey var neden sıcaklık değerleri hep normal gözüküyor 2.si fan dönme hızı hiç artmıyor anca ekran kapandığında son ses dönüyor neden kapanmadan önce fan hızı artmıyor eğer sıcaklıkdan dolayı ekran kapanıyorsa?
    Ekran kartının chipsetinde sorun olabilir veya çok zor bir ihtimal ama belki sıcaklıgı ölçen parçalar çalışmıyor olabilir veya yanlış ölçüyor olabilir .
    Siz en iyisi bir bilgisayarcıya gösterin burdan fazla yardım edemiyecegiz gibi
  • Not afraid- kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkür ediyorum.Desenize ekran kartını değiştirmek için bahane oldu :) sorun kesinlikle ekran kartında değil mi değişirsem düzelecektir büyük ihtimalle
    Dediklerinize bakılırsa sorun ekran kartında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.