Herkese iyi forumlar ; -Oyun oynarken ekranım kapanıyor( TUF-RTX3060TI-O8g-V2-GAMING) ancak pc çalışmaya devam ediyor. Bu sebepten 2. ekranımı anakartın display çıkışına bağladım test ettim bu sefer ana ekranım kapanıyor ancak anakarta bağlı ekranım kapanmıyor. Bu sayede oyundan aldığım hatayı buldum. Sistemimi formatladım denedim yine sonuç alamadım . (bu süreç baya uzundu yazmaya üşendim asus'a gönderdiğim metnin resmini aşağıda paylaştım) -En nihayetinde kartı garantiye yolladım bana ekran kartınn bağlantı noktasındaki sorun yüzünden olduğunu ve 22.000 + kdv ücret çıkarttı aynı kart şu an 16.000tl (asusa hitaben kdv dahil 16.000TL) . Asus artık sattığı üründen değilde tamirattan para kazanmayı hedefliyor anladığım kadarıyla. ( kartın problem olan görselini aşağıda paylaştım) -Rust , scum ,satisfactory, valheim, rdr2 gibi oyunları ful ayar sıkıntısız oynuyorum. Ancak enshrouded oynarken bu sorunla karşılaşıyorum. Enshrouded hata kaydında vulkan eror alıyorum detayını akşam paylaşacağım. -Oyundan aldığım hata bu şekildedir; google docs enshrouded.log https://drive.google.com/file/d/1fT9LMNyFEYpAEjb4wMZE4zrDpAEreiCq/view?usp=sharing-Kartın kapanma anına ait videoları aşağıda paylaştım. -Kart furmark testlerinde occt testlerinde problem çıkartmıyor . -Varsa işini iyi yaptığını bildiğiniz bu kartın tamirini yapabilecek kişilerin iletişimlerinide benimle paylaşırsanız memnun olurum. -Bu konuda bilen başına gelen veya fikir sunmak isteyen arkadaşların desteğine ihtiyacım var Kartım bu. asus'un ekran kartı pcb sini değişmek için gösterdiği hasar. ekran kartı sorunu (youtube.com) bu sorunun videoya çektiğim hali arkadaşlar. ekran kapanma anı (youtube.com) ekran kapanma anı gpu-z verileriyle. buda oyunu aldığımdan beri yaşadığım problemler sonucu değiştiğim parçalar özetle soon hali; işlemci : 6700k Anakart: asus maximus vııı psu : cooler master 600w 80 gold plus ram :ripjawsV ddr4 windows 10 professional 64 bit < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hersliengin -- 19 Eylül 2024; 23:2:27 > |
Bildirim