Şimdi Ara

Ekran kapanması yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

-Oyun oynarken ekranım kapanıyor( TUF-RTX3060TI-O8g-V2-GAMING) ancak pc çalışmaya devam ediyor. Bu sebepten 2. ekranımı anakartın display çıkışına bağladım test ettim bu sefer ana ekranım kapanıyor ancak anakarta bağlı ekranım kapanmıyor. Bu sayede oyundan aldığım hatayı buldum. Sistemimi formatladım denedim yine sonuç alamadım .

(bu süreç baya uzundu yazmaya üşendim asus'a gönderdiğim metnin resmini aşağıda paylaştım)

-En nihayetinde kartı garantiye yolladım bana ekran kartınn bağlantı noktasındaki sorun yüzünden olduğunu ve 22.000 + kdv ücret çıkarttı aynı kart şu an 16.000tl (asusa hitaben kdv dahil 16.000TL) .

Asus artık sattığı üründen değilde tamirattan para kazanmayı hedefliyor anladığım kadarıyla.

( kartın problem olan görselini aşağıda paylaştım)

-Rust , scum ,satisfactory, valheim, rdr2 gibi oyunları ful ayar sıkıntısız oynuyorum. Ancak enshrouded  oynarken bu sorunla karşılaşıyorum. Enshrouded hata kaydında vulkan eror alıyorum detayını akşam paylaşacağım.

-Oyundan aldığım hata bu şekildedir;

-Kartın kapanma anına ait videoları aşağıda paylaştım.

-Kart furmark testlerinde occt testlerinde problem çıkartmıyor .

-Varsa işini iyi yaptığını bildiğiniz bu kartın tamirini yapabilecek kişilerin iletişimlerinide benimle paylaşırsanız memnun olurum.

-Bu konuda bilen başına gelen veya fikir sunmak isteyen arkadaşların desteğine ihtiyacım var

Ekran kapanması yardım.

Kartım bu.

Ekran kapanması yardım.

asus'un ekran kartı pcb sini değişmek için gösterdiği hasar.

ekran kartı sorunu (youtube.com) bu sorunun videoya çektiğim hali arkadaşlar.

ekran kapanma anı (youtube.com) ekran kapanma anı gpu-z verileriyle.

Ekran kapanması yardım.

buda oyunu aldığımdan beri yaşadığım problemler sonucu değiştiğim parçalar özetle soon hali;

işlemci : 6700k

Anakart: asus maximus vııı

psu : cooler master 600w 80 gold plus

ram :ripjawsV ddr4

windows 10 professional 64 bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hersliengin -- 19 Eylül 2024; 23:2:27 >

• Tam davalıklar.

Küçük bir deforme var gibi bu yüzden kapanması garip.

Ekran kartınız baya sıcak çalışıyor. Bununla alakalı olabilir mi sorun. Kaç yildir kullanıyorsunuz. Hic temizlik yaptınız mi. Sadece oyunda mi kapanıyor.

Undervolt yapıp sıcakligi düşürüp yine deneyebilir misiniz kapanıyor mu diye. Sıcaklık hotspot 95 altı gpu 80 altında olacak şekilde yapın. Veya en fazla 750 mv verecek şekilde falan ayarlayabilirsiniz

Ekran kapanması yardım.Kadir Çelikyoutube
    hem ekran kartına hem de işlemcilere overclock yapmıştık şimdi de neredeyse ram tersi olan Undervolt (voltaj düşürme) işlemini yaptım. Bakalım değdi mi? mantıklı mı?
    https://www.youtube.com/watch?v=7yz-LIif4nM&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülkerim Satuk Buğra -- 20 Eylül 2024; 16:13:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abdülkerim Satuk Buğra kullanıcısına yanıt
    İlginize teşekkür ederim öncelikle .
    Kartım bu gün elime ulaştı.
    Not: Asusa ben kartımı statik poşetinde, display hdmi plastik tapaları kapalı, pcı ekspress slotunn tapası kapalı mis gibi teslim ettim kartımı bana plastik tapalar nerede belli değil statik poşete bile koyma zahmeti göstermeden yolladıkları için ........ diye not düşiyim.

Evet kartımı yapmadılar garantidende çıkardılar dediğin gibi tam davalık ama trserverde bu işler malesef yürümüyor.
    Sonuca gelince kartım şu an oyun açık full ayar 3 saattir tık yok . terman macununu değiştidim lehiminide kendim attım. Görselide ekledim.
    Güzelbi elektronikçi bulup bu lehimi temizinden yaptırıp ite köpeğe minnet etmeden kartımı kullanmaya devam edicem inş.
    Ekran kapanması yardım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hersliengin kullanıcısına yanıt

En iyisi. insallah uygun fiyata tamir edersiniz. asus dediğiniz servis point'mi bakan.

• Abdülkerim Satuk Buğra kullanıcısına yanıt
    Doğrudur servis point.
    Ki şahsi düşüncemdir bildiğiniz temiz elektronikçiniz eli temiz biri varsa bunlarla uğraşmaktansa verin abi parasını tertemiz yapsın versin.
    Varsa öyle elektronikçi banada önerin . lehim oldu kart çalışıyo cayır cayırda benm hoşuma gitmedi , profesyonel bir el değmesi lazım 😊 Ekran kapanması yardım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hersliengin kullanıcısına yanıt

Ne yazık bildiğim yok benimde. Su sıralar temiz elektronikçilere o kadar ihtiyaç varki. Ama internetti tamircilere dikkat edin. dolandırıcıvari faaliyetleri varmış. bir ara görmüştüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.