arkadaşlar pc de oyun oynarken mesela(empire total war) oyuna gırdıktem 1 2 saat sonra ekran kartı fan hızı artıyor ve ekran kararıyor 1dk ıcınde de pc resetlenıyor. ekran kartım asus x1950 pro neden bu surunu yasıyorum acaba guç kaynagım mı yetersız kalıyor powerım FRISBY LC-B450E 450W lütfen bı yardım edın...
ekran kartı fazla zorlandığından aşırı ısınıyor sanırsam fan hızıda bunedenle artıyor belli bir noktadan sonrada reset atıyor empire total war oyunuda zaten bu ekran kartı için fazla iyibir oyun
az önce atitool ile fan hızını bıraz yukselttım eskısı kadar ısınmıyor ama bakalım ne kadar surecek
quote:
Orijinalden alıntı: Royally
arkadaşlar pc de oyun oynarken mesela(empire total war) oyuna gırdıktem 1 2 saat sonra ekran kartı fan hızı artıyor ve ekran kararıyor 1dk ıcınde de pc resetlenıyor. ekran kartım asus x1950 pro neden bu surunu yasıyorum acaba guç kaynagım mı yetersız kalıyor powerım FRISBY LC-B450E 450W lütfen bı yardım edın...
arkadasim ekran kartinin fani yetersiz kaliyor onu degistirmen Lazim 500 w power supply lazim sana aLirsan hic bir sorunun kaLmayacak.