merhaba arkadaslar left 4 dead indirdim kurdum ama oyuna girerken monitorün desteklemediği 1 çozunurlukle girdiği icin monitor kapanıyor oyuna girmeden nasıl çozunurlugu değiştirebilirim ?
Oyunun simgesinin üzerine gelip sağ tık-özellikler-uyumluluk kısmında "640x480 ekran çözünürlüğünde çalıştır"ı işaretleyin ve uygula dedikten sonra oyuna girin.Oyun içinde çözünürlüğü değiştirdikten sonra uyumluluk kısmındaki işareti kaldırın.
denedim olmadı yalnız 1 şekilde değiştirdim arkadasımda yüklü gorunmeyen ekranda :D ileri geri derken yaptım yalnız düzeltiyorum oyundan cıkınca
kaydetmiyor yine aynı lekil oıluyor
Ekran çözünürlüğü-Gelişmiş ayarlar-monitör kısmındaki "ekran yenileme sıklığı" 60 hertzmi değilse 60 a getirip deneyin.
1-Option >Video>Advanced Settings>Multicore Rendering'i Disabled yapacaksınız. 2-Ekran kartı sürücünüzü ve direct-x versiyonunu güncelleyin, 3-Oyunun full screen değil de window mode oynayın,Options>Video>DISPLAY MODE>Windowed (No border) yapacaksınız. 4-Options>Video>Advanced Settings>Peged pool memory available> HIGH yapacaksınız. 5-Oyunu oynarken arka planda virüs programı vs.gibi çalışan başka program olmasın.
Bütün bunlara rağmen hala problem devam ediyorsa,
1-Oyunun ana menüsünde é tuşuna basarak konsolu açın ve mat_queue_mode 0 yazıp entera basın, 2-Oyunu çalıştırdıktan sonra alt+tab yapıp masa üstüne dönün ve ctrl+alt+delete yapıp görev yöneticisini açın ve işlemler sekmesinden left4dead sağ tıklayın Benzeşmeyi ayarla tıklayın ve CPU 0 yazan yerin önündeki çeltiği kaldırın.
Yukarıdakilerden sonuç alamazsanız son çare başka crack deneyin.
ekran akrtı ztn güncel direct x de güncel sorun şurda oyunu ne ayar yaparsam yapıyım cıkınca ayarlar sıfırlanıyor
pc özellikleri
4gb ram 2+2 G Force 9800Gt Core 2 Quad q8400 Biostar G31M anakart 350Gb Hdd
oyuna nasıl giriş yapıyorsunuz bir program aracılığıyla filan mı örn: game booster
merhaba arkadaslar left 4 dead indirdim kurdum ama oyuna girerken monitorün desteklemediği 1 çozunurlukle girdiği icin monitor kapanıyor oyuna girmeden nasıl çozunurlugu değiştirebilirim ?
oyunu dosyalarına bır command dosyası ac cozunurlugu falan değiş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme