Şimdi Ara

Ekran Kararma Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar left 4 dead indirdim kurdum ama oyuna girerken monitorün desteklemediği 1 çozunurlukle girdiği icin monitor kapanıyor oyuna girmeden nasıl çozunurlugu değiştirebilirim ?

• Oyunun simgesinin üzerine gelip sağ tık-özellikler-uyumluluk kısmında "640x480 ekran çözünürlüğünde çalıştır"ı işaretleyin ve uygula dedikten sonra oyuna girin.Oyun içinde çözünürlüğü değiştirdikten sonra uyumluluk kısmındaki işareti kaldırın.
  • denedim olmadı yalnız 1 şekilde değiştirdim arkadasımda yüklü gorunmeyen ekranda :D ileri geri derken yaptım yalnız düzeltiyorum oyundan cıkınca

kaydetmiyor yine aynı lekil oıluyor
  • Ekran çözünürlüğü-Gelişmiş ayarlar-monitör kısmındaki "ekran yenileme sıklığı" 60 hertzmi değilse 60 a getirip deneyin.
  • 1-Option >Video>Advanced Settings>Multicore Rendering'i Disabled yapacaksınız.
    2-Ekran kartı sürücünüzü ve direct-x versiyonunu güncelleyin,
    3-Oyunun full screen değil de window mode oynayın,Options>Video>DISPLAY MODE>Windowed (No border) yapacaksınız.
    4-Options>Video>Advanced Settings>Peged pool memory available> HIGH yapacaksınız.
    5-Oyunu oynarken arka planda virüs programı vs.gibi çalışan başka program olmasın.

Bütün bunlara rağmen hala problem devam ediyorsa,

1-Oyunun ana menüsünde é tuşuna basarak konsolu açın ve mat_queue_mode 0 yazıp entera basın,
    2-Oyunu çalıştırdıktan sonra alt+tab yapıp masa üstüne dönün ve ctrl+alt+delete yapıp görev yöneticisini açın ve işlemler sekmesinden left4dead sağ tıklayın Benzeşmeyi ayarla tıklayın ve CPU 0 yazan yerin önündeki çeltiği kaldırın.

Yukarıdakilerden sonuç alamazsanız son çare başka crack deneyin.

• ekran akrtı ztn güncel direct x de güncel sorun şurda oyunu ne ayar yaparsam yapıyım cıkınca ayarlar sıfırlanıyor

pc özellikleri

4gb ram 2+2
    G Force 9800Gt
    Core 2 Quad q8400
    Biostar G31M anakart
    350Gb Hdd
  • oyuna nasıl giriş yapıyorsunuz bir program aracılığıyla filan mı örn: game booster
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kamerada yeşil ekran sorunu!
    11 yıl önce açıldı
    Ekran kararma sorunu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokce1992

merhaba arkadaslar left 4 dead indirdim kurdum ama oyuna girerken monitorün desteklemediği 1 çozunurlukle girdiği icin monitor kapanıyor oyuna girmeden nasıl çozunurlugu değiştirebilirim ?

oyunu dosyalarına bır command dosyası ac cozunurlugu falan değiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.