Şimdi Ara

Ekran Kararması Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows 7 kullanıyorum.Bilgisayarı açtığımda tüm açılım işlemleri gerçekleşiyor ama masaüstü gözükmüyor daha doğrusu siyah gözüküyor.Mouse hareketleri gözüküyor.Ctrl-alt-delete yaptığımda seçenekler gözüküyor.Fakat görev yöneticisi de gözükmüyor.Yardımcı olursanız sevirim.

• ekran kartının sürücüsünü kaldırıp yeniden kurmayı deneyin.. çözünürlük problemi gibi görünüyor..
  • Tamam da windows a girmeden nasıl yapabilirim.Windows a girdiğinde hiç bir masaüstü simgesi yada başlat çizgisi hiç bir şey gözükmüyor.
  • vga modunda veya güvenli kipte açmayı deneyin..
  • Güvenli modda açtım o da olmadı yine karanlık ekra
  • Arkadaşlarım ağ üzerinden benim paylaştığım klasörleri görebiliyor.
    Görev yöneticisi'nin görünmemesi ekran kartı ile alakasız bence.Sorun başka ama anlayamadım.
    Yok mu yardım edebilecek olan?
    Yarına yetiştirmem gereken SolidWorks çalışmam var lakin elimizde kurulum yok.
  • hagiohagio

siyah ekran geldiğinde ctrl+alt+delete ye basınca ne oluyor?Ben onu anlayamadım açıkcası
    Seçenekler gözüküyor dediğin nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Dalgalanma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Laptopda birden ekran kararması
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Windows 7 kullanıyorsan eğer ctrl alt del yaptığında bazı seçenekler çıkar windows ekranı ile birlikte kullanıcı değiştir bu bilgisayarı kitle görev yöneticisi vs. bunların hepsi çıkıyor fakat görev yöneticisi çıkmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.