Bildirim
Ekran Kararması Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ekran kartının sürücüsünü kaldırıp yeniden kurmayı deneyin.. çözünürlük problemi gibi görünüyor.. -
Tamam da windows a girmeden nasıl yapabilirim.Windows a girdiğinde hiç bir masaüstü simgesi yada başlat çizgisi hiç bir şey gözükmüyor. -
vga modunda veya güvenli kipte açmayı deneyin.. -
Güvenli modda açtım o da olmadı yine karanlık ekra -
Arkadaşlarım ağ üzerinden benim paylaştığım klasörleri görebiliyor.
Görev yöneticisi'nin görünmemesi ekran kartı ile alakasız bence.Sorun başka ama anlayamadım.
Yok mu yardım edebilecek olan?
Yarına yetiştirmem gereken SolidWorks çalışmam var lakin elimizde kurulum yok. -
hagiohagio
siyah ekran geldiğinde ctrl+alt+delete ye basınca ne oluyor?Ben onu anlayamadım açıkcası
Seçenekler gözüküyor dediğin nedir? -
Windows 7 kullanıyorsan eğer ctrl alt del yaptığında bazı seçenekler çıkar windows ekranı ile birlikte kullanıcı değiştir bu bilgisayarı kitle görev yöneticisi vs. bunların hepsi çıkıyor fakat görev yöneticisi çıkmıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X