Şimdi Ara

Ekran karıncalanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 2 gündür ekranım ekteki görüntüdeki gibidir.Driverla ilgili olabilecek herşeyi denedim.Eski ve yeni sürümleri yükledim ama işin içinden çıkamadım.Neden kaynaklanıyor olabilir?

Ekran kartı model Ati x1550

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenathenoria -- 23 Ocak 2012; 20:39:11 >

• 3 ihtimal var
    1.Kart nalları dikmiş veya üsütndeki capler falan patlamış olabilir.
    2.Kartın girdiği slotta bir bozukluk olabilir.
    3.Yakın zamanda O.C falan yapmayı denediyseniz programda otomatik açılmaya ayarlıysa program açılınca ekranda gidiyor olabilir.(Daha önce HD 4670 ile yaşadım o olayı )

Ayrıca kartın PSU ya giden kablolarını,krtın iyice oturup oturmadığını kontrol edin ne olur ne olmaz diye termal macun yenileyin.
  • Cyberlat Ram cleanerla bir bağı olabilirmi diye düşünüyorum.Onun dışında herhangi bir işlem yapmadım.Bugun format attım hala düzelmedi açılıştan itibaren ekran dalgalı önceden açılıstaki ekran farklıyken şuan anakartın ekranı geliyor.Bios ayarlarıyla ilgili birşey olabilirm.? Driverı atinin sitesindn indiriyorum Xp32bit olarak xpye uyumsuz uyarısı alıyorum.Donanımda ekran kartını görebiliyorum.Driverı zorla yükleyince kaymalar çok artıyor kaldırında daha seyrek sabahtan beri işin içinden çıkamadım.:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Dalgalanma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.