Şimdi Ara

EKRAN KART - ANAKART UYUMU YARDIM PLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar ekran kartım yandı.Şimdi yeni bir ekran kartı almak istiyorum.İnternette baktığım ekran kartlarının (r7 240 gibi ) bilgisayarıma ( anakarttıma ) uyup uymuyacağını öğrenmeye çalışıyorum.Yada sizin önerebileceğiniz ekran kartı tavsiyeleriniz var mı ? Rahatça LoL oyanamak istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

Windows 7 Home Basic 64 bit
    4 GB RAM
    İşlemci : i3 550 3.20 ghz
    Anakart : Pagetron IPMID REV 1.02
    DirectX 11.0 DDR3

xBLuE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CLRS xBLuE -- 13 Mart 2015; 10:34:45 >

• Uyar ama islemcin düşük iyi kartlara darbogaz yapar soyledigin kart ve max r7 250 sonrasi zor gibi ayrica guc kaynağının yetmesi de önemli
    EDIT : Gtx750 ile kullananlar mevcut üstünü kaldirmasi zor islemcinin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 12 Mart 2015; 23:50:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de ekran kartı 7 yıllık yeni bişey arıyorum ama neyi destekler bilmiyorum. Ben 1 saat önce konu açtım cevap yok hala. Buraya cevap yazan bilgili arkadaşlar benim konuma da bakarsa sevinirim.

• 250 W
    230 V AC
  • CLRS xBLuE C kullanıcısına yanıt
    Guc kaynağı yetersiz yeni psu lazim

• Casperın pc si gibi geldi

• Yani r7 240 ı alsam çalıştırmaz mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen kardeş casper pc si 2010 almıştım
  • CLRS xBLuE C kullanıcısına yanıt
    Güç kaynağını denemeden buna cevap vermek zor ama o bana kalırsa o güç kaynağınla olmaz. Önceki kart neydi?
  • ati hd 4800 dü markasıda sapphire

Birde bi şey daha soracam. dx11 e dx11.2 alsam sıkıntı olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CLRS xBLuE -- 13 Mart 2015; 10:51:34 >
  • Güncel AMD ekran kartlarının çoğu tek başına o güç kaynağını sömürür, Nvidi ise topal bırakır.
    Zaten önceki ekran kartının neden yandığını da bilmiyorsun, belki güç kaynağının bunda payı vardır.
    O yüzden sen şu an ya TDP'si çok düşük (~75W) bir ekran kartı seçmelisin, ya da güç kaynağını da yenilemelisin (Ki bana kalırsa güç kaynağını da yenilemen her halükarda daha doğrusu olacaktır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suphion -- 13 Mart 2015; 11:11:04 >
  • Şuan için hem ekran kartı hemde psu alacak durumum yok. Bu psu ya ve bilgisayarımın özelliklerine göre bi şeyler bulmaya çalışıyorum.
  • Windows 7 Home Basic 64 bit
    4 GB RAM
    İşlemci : i3 550 3.20 ghz
    Anakart : Pagetron IPMID REV 1.02
    DirectX 11.0 DDR3
    250 W

Bu özelliklere : r240 mı alayım yoksa hd 6570 mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.