Şimdi Ara

Ekran kartı alacağım tavsiyeler, soru ve sorunlarıma cevaplar için...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Processor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+
    Ram: 1GB (+2gb 1066Hz veya 800Hz ekleyeceğim ekran kartı ile aynı zamanda)

Almayı düşündüğüm ekran kartları

1-)Radeon HD6850 (eğer processor ve ek ile birlikte ramim kaldırır diyorsanız. yok processor ekle diyorsanız 'AMD Athlon II x3 460' veya 'AMD Athlon II x4 645' ekleyebilirim)
    2-)Radeon HD6790 (yok değiştirme processor ne gerek var, 6790 seni götürür diyorsanız)
    3-)Radeon HD5770 (en kötü seçeneğim; ram ekle bunla devam zaten anakartın da eski bi süre bekler toptan değiştirirsin olmadı diyorsanız)

Her türlü görüş ve öneriye açığım!!! (mümkün ise AMD ve ATI) Değerli yorumlarınızı bekliyorum

-mae

• ++
  • 6850 ve 6790 olmaz elindeki islemci ve ramle.5770 al idare ettigi kadar git bence bu saatten sonra x3 460 x4 645 alma yazin amd'nin yeni bd serisi cikacak bir sene bile idare etsen ki bence daha fazla edersin yeni alacaginda athlon phenom kalmayacak zaten yeni fx serisi alirsin bir kac nesil gidecek sanirim bu fx'ler.

ek:elindeki islemci 1066 desteklemez.elindekinin yanina sundan alabilirsin ama ddr2'de cakisma olabiliyor problem yaparsa ya elindekini satacaksin ya da iade edip baska model alacaksin soylemis olayim da ne olur ne olmaz.calisirsa 3gb iyi olur ama calismazsa da 2gb isini gorur.4gb kitler 140 lira iste o yuzden bu sisteme fazla harcama idare et yenisine bak diyorum.

http://www.netsiparis.com/detay/12263364005/GSKILL-VALUE-DDR2-800MHZ-CL5-2GB-DIMM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 16 Nisan 2012; 19:05:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KorgenaraL

Anakart: Asus M2A74-AM se
    Processor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+
    Ram: 1GB (+2gb 1066Hz veya 800Hz ekleyeceğim ekran kartı ile aynı zamanda)

Almayı düşündüğüm ekran kartları

1-)Radeon HD6850 (eğer processor ve ek ile birlikte ramim kaldırır diyorsanız. yok processor ekle diyorsanız 'AMD Athlon II x3 460' veya 'AMD Athlon II x4 645' ekleyebilirim)
    2-)Radeon HD6790 (yok değiştirme processor ne gerek var, 6790 seni götürür diyorsanız)
    3-)Radeon HD5770 (en kötü seçeneğim; ram ekle bunla devam zaten anakartın da eski bi süre bekler toptan değiştirirsin olmadı diyorsanız)

Her türlü görüş ve öneriye açığım!!! (mümkün ise AMD ve ATI) Değerli yorumlarınızı bekliyorum

-mae

sistem bileşenlerin çok düşük özellikle ram sana önerim hd5670 alman sistemi ancak o kurtarır 5670 350 watt normal bir psu ile rahat çalışır çok az enerji tüketiyor ancak diğerleri darboğaz sorunu yaratabilir. daha önce hd4670 kullanıcısıydım. crysis 2 gibi oyunları orta ayarda akıcı bir şekilde oynatmıştı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.