Şimdi Ara

EKRAN KARTI ANAKART İLİŞKİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim masaüstünde eski bir asus anakart(2-3 sene öncesinin) var

son çıkan ekran kartları uyarmı yoksa anakaart bi sıkıntı çıkarırmı?????

• Anakrtın AGP mi yoksa PCl-e mi desteklio?Önce bunu öğren(Şimdiki ekran kartını araştırarak öğrenebilirsin)
    Hangisiyse ona göre tüm kartları destekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfbkrcn -- 9 Mart 2008; 14:55:57 >
  • bende 2005 model asus var ve o agp . seninkide muhtemel oyledir ama bi araştır. agp ise değiştirmek zorunda kalacaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: neczer

bende 2005 model asus var ve o agp . seninkide muhtemel oyledir ama bi araştır. agp ise değiştirmek zorunda kalacaksın

Değiştirmek zorunda deilsin.Anakartın agp destekliyorsa agp ekran kartı alırsın.Değişmen şart değil.Ama PCl-e ekran kartları daha iyi.Değişmek zorunda değilsin ama değişirsen daha iyi olur.Tercih senin
  • saolun beyler her şey için
  • bu agp ekran kartlaarı mı daha pahalı yoksa pcı mı ???ddr bellek sormuştum ddr2 dah pahalıydı mesela......
  • Arkadaşım Artık AGP ler sona yaklaşıyor.Üstelik FİYATI PAHALI OLAN DAHA İYİ DEĞİLDİR!
    Fiyatlara bakarak karşılaştırma yapmak çok yanlış olur!
    Ekran kartı alırken bellek arayüzüne,hızına vs... bakmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfbkrcn -- 11 Mart 2008; 16:52:23 >
  • yok ben fiyatına bakmıyorumda anakartım agp desteklediği için diyorum pahalı mıdır ucuz mudur die ????
  • AGP ekran kartın varsa fazla bi tercih hakkın yok aslında.Pahalıda var ucuzda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.