Şimdi Ara

Ekran kartı artırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben Acer Aspire 5732Z Model bilgisayar aldım Knıght online oynamak istiyorum ama birşeyler var çok kasıor nasıl desem yani kasıor işte 2 gb ram var ekran kartım paylaşımlı intel chip series 796 mb a kadar artırabilior ekran kartım ama 64 mb vermişler artırmak istiyorm hani fixleseler laptopun üstündeki stikerde 796 mb da arttırılcağı yazmaz yani ben girdim biosa memory :2046 video memory:64 mb yazmışlar ama arttırılmıor oraya gelince geçior
    S4League adlı bir oyun var bilirsin o oyunu kasmadan oynuorm silkroad kasmadan oynuorm sonra metin2 kasmadan oynuorm ama knıght oynamıorm banada lazım olan knıght pcm bu ara win7 64 bit home basic yardımları bekliorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramkurbanı -- 21 Ekim 2010; 21:37:41 >

• Ekran kartı 64mb olarak verilmiş ancak ekran kartını belleği sistem belleğinide kullanara 796mb a kadar cıkabilir denmek istemiştir o sözle.
    Sen ekran kartının kac mb olduğuna bakma. Ekran kartı genel olarak dandik hd4500m serisindendir oyun için pek uygun sayılmaz ama film izlenebilir.
    Yani o pc oyun için alınmamalıydı,alınacaksa da laptop olmamalıydı.
  • chipset 4 family fln filan tam bilmiorum ya knıght onlineyı oynasa yeterdi çok bir oyun istemiorm pes 2010 oynuor knıght kasıor nasıl iş bu ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.