Şimdi Ara

Ekran kartı aşırı yük sonucu bozuldu yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Beyler ekran kartını test edeyim derken çözünürlüğü yanlışlıkla çok yüksek yapmışım ve bilgisayar birden kapandı sonra uzun uğraşlar sonucu açtım ama artık en ufak yüklenmeye monitör kapanıyor kasa çalışıyor macununu yeniledim herşeyi yaptım fırınlama hariç çalışmıyor delircem :((((

Ekran kartı hd6950
    Test programı:furmark
     Ekran kartı aşırı yük sonucu bozuldu yardım edin Ekran kartı aşırı yük sonucu bozuldu yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensaoban -- 11 Temmuz 2016; 15:30:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu yardım edecek

• nasil bir yardim bekliyorsun kart bozulmus sadece firinlamayla calisiyorsa.
  • Abdest aldiktan sonra kartin icin bi dua okurum hocam

• yardım edilebilecek birşey yok geçmiş olsun yeni kart almayı dene
  • Ekranda eğer bozulmadan önce renkler birbirine giriyorsa pixeller pembe renk tarzı ise o kart için yapılcak bir şey yok malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancagız -- 11 Temmuz 2016; 20:03:51 >
  • Ekran kartını fırınla ya da sıcak hava makinasıyla ısıt.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cancagız

Ekranda eğer bozulmadan önce renkler birbirine giriyorsa pixeller pembe renk tarzı ise o kart için yapılcak bir şey yok malesef

Öyle birşey olmadı sadece böyle günlük kullanımda iyi ama herhangi bir oyun yada testte direk kapanıyor
  • Dediğin durum bendede olmuştu ondan sonra ekranda renk kaymaları oldu ve bir daha kart hiç çalışmadı

• quote:

Dediğin durum bendede olmuştu ondan sonra ekranda renk kaymaları oldu ve bir daha kart hiç çalışmadı

Galiba yapacak birşey yok güzelim kartı çöpe atacam :(((
  • Teknik servise götürürsen kartın fiyatından fazla bir fiyata patlıyor değmez yani geçmiş olsun

• quote:

Teknik servise götürürsen kartın fiyatından fazla bir fiyata patlıyor değmez yani geçmiş olsun

Günlük kullanımda hiç bir sorunu yok bide izlerken falan olmuyor sadece oyunlarda ve test yaparken Düşük çözünürlükte şeyleri açıyor ama iş 720 p geldimi kasa tamamen kapatıyor kendisini
  • quote:

Dediğin durum bendede olmuştu ondan sonra ekranda renk kaymaları oldu ve bir daha kart hiç çalışmadı

Ekran kartımı başka bilgisayar da denedim hiç bir sorun yok ama kendi biligşsayarımda kapanıyor sorun ne olabilir??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensaoban

quote:

Ekran kartımı başka bilgisayar da denedim hiç bir sorun yok ama kendi biligşsayarımda kapanıyor sorun ne olabilir??

Hocam eğer başka bilgisayarda sorun yok ise ne ala kartı o kasaya takmayın hasar görmesin psu yada anakartınızda voltaj sorunu olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancagız -- 11 Temmuz 2016; 23:23:47 >
  • Psu sorunu ekran kartı oyundayken daha fazla güç çeker dolayısıyla arızalı psu sorun çıkarır psuyu değiştir düzelir.

• güç kaynağın ölmüş galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

Psu sorunu ekran kartı oyundayken daha fazla güç çeker dolayısıyla arızalı psu sorun çıkarır psuyu değiştir düzelir.

Saten sistemi me göre düşük bir psu vardı
    Amd phenom x6 1055t
    Hd 6950
    8 gb 1600 mhz ram
    120 gb ssd
    Anakart gıgabyte GA-880GA-UD3H
    Psu 350 w
  • sorun psu da gibi 350 watt +80 plus değil tabiki zaman geçti

pus yetmiyor hocam . yeni bir psu almanız gerekiyor

http://www.hepsiburada.com/power-supply-psu-c-1012?siralama=coksatan bütçenize uygun 500 watt civarı bir psu bakarsanız uzun sure götürme devam edicektir.

bütçeniz el verirse su psuhttp://www.hepsiburada.com/high-power-600w-85-bronze-45a-single-rail-aktif-pfc-siyah-atx-guc-kaynagi-p-BD200088 fiyat olarak uygun ve ileriye dönük olur

• Beyler et psuda hiç bir sorun yokmuş boşu notuna psuyu parçalara ayırdım galiba sorun sebebi anakart
  • hd 6950 gibi yüksek güç tüketimli bir kartı 550w altı bir güç kaynağı ile kullanamazsınız. Problem güç kaynağı..Güç kaynağınız bozuk demiyorum yetersiz kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemist18 -- 13 Temmuz 2016; 20:47:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.