Şimdi Ara

ekran kartı atiye geçis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar.Bilgisayar tarihine girdim gireli sürekli Nvidia kullandım ve çok ta memnunum.Ancak ilk defa atiye geçiş yapsam mı diye kararsız kaldım.Şu anda kullanmış olduğum Zotac 9600 gt amp edition ekran kartı.oldukça memnundum fakat artık sisteme yetmemeye başladı.
    Sizlerden istediğim Ati kartlarını bilmiyor olmam.sizlerden ve aticilerden tavsiye almak istiyorum.1 gb yeterli olacaktır snırım.256 bit lik ve gddr 5 olsa fena olmaz.Tavsiye edeceğiniz kartlar nelerdir yardımcı olursanız sevinirim.yaklaşık bütçem 200 tl civarı.Kendi ekran kartımı satıp üzerine de koyup almak istiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.
    Bu arada sistemim
    Anakart asus M4A79 deluxe
    İşlemci Amd phenomII 940 x4
    Ram Kingston ddr2 800 mhz 6 gb
    power sub thermaltake 550 watt
    Hdd 1 TB

• İkinci el 6850lere bakabilirsiniz bu sistem ve bütçe için çok iyi görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertov

İkinci el 6850lere bakabilirsiniz bu sistem ve bütçe için çok iyi görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300 TL civarı 6850 alabilirsin.f\p de orta seviyede en iyi kartı atinin. 200tl ye 5770 veya gts450 olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 2 Ağustos 2012; 12:06:11 >
  • His Rodeon 4850icq4 kart nasıl sizce arkadaşlar.Benj bi inceledim ama dediğiniz kart bundan ne kadar daha hızlı..Çünkü fiyat olarak çok uygun geldi bana özellikllerine göre..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanadu

His Rodeon 4850icq4 kart nasıl sizce arkadaşlar.Benj bi inceledim ama dediğiniz kart bundan ne kadar daha hızlı..Çünkü fiyat olarak çok uygun geldi bana özellikllerine göre..

O kart çöp.

HD6850 o kartı ikiye katlar.
  • Alla alla..En kötü kart mı gözüme çarpmış yahu..:)
    Testlerde falan iyi göründü gözüme.:)
    peki marka olarak farkeder mi 6850 de..
  • sapphire 6850 çok tutuldu.. iyi bir seçenek
  • sitelerde gezinirken şu kart gözüme çarptı fiyatı 200 tl sizce nasıldır.?
    SAPPHIRE HD4870 VAPOR-X 1 GB 256 BIT DDR5 PCI-EX 16X
    Bu son kartların teknik özellikleri biririne oldukça yakın görünüyor ama performansları oldukça farklı.Bu yüzden ati biraz farklı geldi..fiyat/performans aralığını henüz tutturmuş değilim.bahsettiğiniz kart oldukça iyi ama uygun fiyatlısını henüz bulamadım..
  • 4870 sizin işinize yaramaz 200 TL bütçe varsa buyrun bunu alabilirsiniz :http://www.netsiparis.com/detay/12831025032/HIS-HD-5770-ICEQ-5-1GB--128BIT--GDDR5-NATIVE-HDMI-DUAL-DL-DVI-DP-PCIE
  • quote:

His Rodeon 4850icq4 kart nasıl sizce arkadaşlar.Benj bi inceledim ama dediğiniz kart bundan ne kadar daha hızlı..Çünkü fiyat olarak çok uygun geldi bana özellikllerine göre..

9600 gtden cok farkı olmaz hocam ole 4850'nin . 4870 te ole . siz iyisin 6850 almaya bakın bence ısınızı cok ıyı halledecektir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afkazankayaa -- 3 Ağustos 2012; 1:13:44 >
  • anladım galiba 6850 f/p olarak çok ideal.Fakat marka olarak değişiklikleri var.
    saphire ve msi hoşuma gitti aslında ama aralarında ki hız farkını anlamaya çalışıyorum.
    Bir de bu kart var hoş görünüyor ama xfx nvidia idi en son yanlışım yoksa..
    XFX Ati HD6850 Çift fan OC lu 1 GB 256 bit ekran kartı

Model 6850 karar kıldım..Peki marka olarak önerileriniz nedir?
  • quote:

anladım galiba 6850 f/p olarak çok ideal.Fakat marka olarak değişiklikleri var.
    saphire ve msi hoşuma gitti aslında ama aralarında ki hız farkını anlamaya çalışıyorum.
    Bir de bu kart var hoş görünüyor ama xfx nvidia idi en son yanlışım yoksa..
    XFX Ati HD6850 Çift fan OC lu 1 GB 256 bit ekran kartı

Model 6850 karar kıldım..Peki marka olarak önerileriniz nedir?

sapphire
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-hd-6850-sapphire-1-gb-256-bit-95224899/detay
    bu nasıl? Fiyat ta oldukça uygun görünüyor.Bir oyun hastası olarak tatmin edici olur mu.?
  • Sapphire HD 6850
  • Bakın alıyorummm..:))))
    hepinize çok teşekkürler..Galiba epey bi ikna oldum.Marka konusunda hala bi tereddüt var sanırım ama model olarak kesin..marka da saphire gidiyorum gibi..
  • Peki bu 5850 serisi olan kartlar nasıldır.
  • quote:

Peki bu 5850 serisi olan kartlar nasıldır.

5850 ile 6850 eşit gibi. ama 6000 serisi daha yenidir.

5870 ise 6870 den daha iyidir.

6850 alın gitsin hocam. veya ikinci el olarak 6850 alın. 5850 ler biraz eski olduğu için yıpranmış bir kart gelirse elinize kötü olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.