< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ekran kartı çizgiler (21. sayfa)
-
-
Ayrıca Amazon çok hızlı ve güvenli bir şekilde adrese teslim ediyor. Akşam sipariş veriyorsun; sabah saatlerinde cuk kapında. Ben böyle bir hizmet anlayışı ve kalitesi görmedim daha önceleri hiç bir firmada.
-
Kesinlikle ona ben de anlam veremiyorum. Mesaiden sonra akşam üzeri sipariş veriyorum. Öğleye dağıtıma çıkıyor. Üstelik bulunduğum bölge de mng şubesi de yok. Nasıl oluyordu ertesi gün yetişiyor anlamıyorum. Başka hiçbir alışveriş yaptığım yerde bu hız görmedim. N11 den çarşamba günü verdiğim sipariş hala gelmedi 😁 belki pazartesiye anca gelir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bütün teknik kitaplarımı Amazonda buldum :)Resmen kütüphanemi sil baştan kurdum :) Tek kitap bile alıyorum; yine aynı hızda kapımda :) Süper ya... Bir de tertemiz gıcır gıcır paketleme ile...yani muhteşem hizmet...
İnşallah PayPal kart gibi ülkemizde Amazonun da başına bir iş getirmezler diye hep dualar içerisindeyim inan. :)
-
İncehesap bazı konularda iyidir ben geçen sene gamepower kasa aldıydım 1 sene sonra RGB kontrolcüsü ağrıza yaptı bozulunca bende dedim içini sökeyim bakayım dedim sonra kontrolcünün bir civatasını kaybettim çok korktum garantiye alınmaz diye ama sonra kontrolcüyü kargoyla gönderdim 2 gün sonra yenisini yolladılar mağdur etmediler Allah'tan.
Aynen öyle, İnaşallah devam eder. Ben de kesinlikle her alışverişinde çözüm oldular. Sorun yaşamadım gerçekten de
Eskiden alışveriş yapacağım zaman ilk baktığım yer ince hesap ve webden al dı. Birçok kez alışveriş yaptım ve memnun kaldım. Ama geçenlerde ssd için aradım müşteri temsilcisi çok basit davrandı. Yardımcı olma konusunda hiçbir çabaları kalmamış. Eski hizmet anlayışı bitmiş.
Son durumlar nedir Fatih? Hala bıraktığımız gibi mi :)
-
Maalesef aynı, power dan ses seda yok. Cuma aradım bakmadım dedi usta akşam bakarım dedi. Mesai bitiminde dükkana gittim bakmamış, ben ararım dedi. Bugün çok yoğundu fırsat bulamadım ama yarın müsayit vakit olursa yolklayacağım tekrardan. 🤓 O da sallıyor iyice. Hard diskte duruyor hala bakılacak.
Galiba o elektronikçi arkadaş bu işle ilgilenmeyecek. Durum onu gösteriyor. Aksi taktirde "Parça bekliyorum" diyebilirdi pek tabii olarak
-
Parçalık bi durum olduğunu söylemedi. Bakalım yarın fırsatım olursa uğrayıp soracağım. Hala böyle bir sistemi eski psu ile çalışıyor 😁 bilgisayarı açmak bile istemiyorum. Düzeni bir tutturamadım. Daha Hard disk ile uğraşacağım. Ayrıca ekran kartını da son bir deneme yapacağım.
Galiba bu elektronikçi arkadaş, nasıl olsa PSU' ın yenisini alır diye düşünüyor. Bana biraz öyle geldi. :)
-
Bilgisayarda iyi bir PSU olması, sağlam bir sistem icin gerekli ancak dandik bir PSU takınca sistem hemen patlar catlar diye bir olay yok.. Eskiden 90'ların sonunda ve 2000'lerin basında, sistemlerde hep dandik PSU'lar kullanırdık, marka PSU'lar yaygın degildi, tabii o zaman güclü ekran kartları yoktu, fakat yine de dandik PSU'dan komple yanan sistem cok nadirdi, PSU'ya fazla yüklenmiyorsan, eskisi yapılana kadar bir sey olmaz.. Ayrıca dandik PSU kullanımı hala cok yaygın, 100 bilgisayardan 90 tanesinde hala dandik PSU vardır.. Bu dandik PSU'lar üzerinde yazan değeri vermedigi icin oyun oynarken en fazla reset atar baska da bir sey muhtemelen olmaz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 17 Eylül 2024; 8:17:52 > -
Yani, zaten yanacağını ben de düşünmüyorum. Ama bu sistem içinde uygun bir psu değil kesinlikle. İyi bir sistemin varsa bence güç kaynağında iyi olmalı. En azından çok kötü değil normal olmalı. Ekran kartı girişi bile olmayan markası belli olmayan bir psu kullanmaktan ziyade yine işe yarar markası belli normal bir psu olması daha güvenli bence. En azından birşey olsa içinde pişmanlık olmaz. Olacağı varsa olur zaten. Mesela benim psu ve ekran kartı. Hiçbirşey yokken nelerle uğraşıyorum nasip. Ama en azından içim rahat olsun istiyorum. Biraz da garanticiyim. Yoksa çalıştırmayacak diye birşey yok, haftalardır idare ediyor bu psu da.
İşi saldı. Kulağı uzun biraz 😁 bir de fazla çıkarsa yaptırmayacağım dedim, bakalım İnşallah fazla birşey çıkmaz. Yapılır uygun birşeylere.
Ekran kartı zaten gitti. Bari bu hallolursa en azından yenisini almak zorunda kalmam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yourself88 -- 17 Eylül 2024; 9:4:42 >
Ben bir ara bir çılgınlık yapıp 1 anakart üzerinde 2 adet dandik PSU kullanmıştım. 1. dandik PSU ekran kartını besliyordu; 2. dandik PSU ise anakart ve üzerindeki diğer materyalleri besliyordu. Ve inanır mısınız; süper çalışmıştı. "Tamam abi! Oldu bu iş!.." demiştim ki bir de ne göreyim!..; Çoooooooook ÇİRKİN görünüyordu kasanın hali :D :D :D (!)
-
Evet aynen gerçekten yaa...
Bir de yapar da çalışır vaziyete getirebilir ise eğer; parça değişimi yapıp yapmadığını da öğreniver Fatih. Değişim olmadıysa sadece el emeği hesaplanır çünkü. Ayağına kadar da sen götürmüştün bir de...
-
Var ya hakkaten ne denedim ne de aklıma geldi böyle birşey yapmak biliyor musun 😁 ama var ya harika birşey bunu denemek. Oldukça ilginç birşey bence bu 🤓 neden 2 tane psu olmasın demi. Tabi birüsür kablo karmaşası olur ve 2 psu nereye sabitlicen. Karışık bir durum. Ama denemek ilginç deneme olmuş bence
Aynen sorarım bakalım halledebilirse 😁 bundan önce 300tl demişti. Şimdi kaç çıkar hiç bir fikrim yok bakalım ne çıkacak. Ama tanıdıktan power ve ekran kartı ayarladım gibi bakalım. Gelirse bakacağız. Nvıdıa ekran kartı ama psu 1000w lık 🤓 geçici idareten kullanacağım bakalım.
Evet aynen acayip güzel bir deneyim olmuştu benim için :) Gözden çıkarmıştım her şeyi artık. Ya başarılı olacak; ya da başarısız olacak gümleyecek demiştim. :)))) Ve testi başarıyla geçti :) %95 geçer gözüyle bakmıştım ama. Çünkü SMPS devrelerine çok güveniyorum.
Sonuç şöyle daha anlaşılır olacak anlatmak gerekirse; 2 adet power supplayı birbirine paralel bağlayıp amperi artırdık. Tabi dolayısıyla akımı artırdığımız için esas önem arz eden güç de artmış oldu. :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X