Aynen idareten de olsa sistemi toparladık :D Bakalım İnşallah problemsiz hallederim bakalım. Benim psu dan da ses yok. Alsam daha önceden ücret vardı alamıyorum da. Dursun bakalım 1 hafta daha diyorum. Ona göre soracağım olmadı. Sorunsuz olarak açılır artık İnşallah. :) |
Ekran kartı çizgiler (23. sayfa)
-
-
Cengiz'i hatırladım Fakat senin hafızanın da maşallahı var he! Bravo! Cengiz Beştepe çocuklarıyla Bahçeli ve Emek çocuklarını hemen ayırt edebilen yapıya sahip bir kişilikti :D. Yani biz Beştepe çocukları olarak onun gözünde hep alt sınıf tabakaydık. Belki bizim ne halt yediğimizi biliyordu ama seslenmiyordu sanki Yoksa yediğimiz dayağın haddi hesabı olmazdı gibi
-
Gözlem
Komedi Dans Üçlüsü'nden Hakan Rullas'ın dükkan
Tunalı'da pasajda -1'deki yer
Sentim
.. başka?
-
Bu forumda cengizi bile hatirlayan birine denk gelecegim aklimin ucundan bile gecmezdi.. Senin bahcelievler ortaokulu c lisesinin ortaokulundan daha kaliteliydi ama c lisesine cincinden bile servisle ogrenci geliyordu o zamanlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 21 Eylül 2024; 0:9:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya hoca daha mulayimdi
Son durumlar nedir Fatih?
-
Son durum hala power dan ses yok Halil 😁 benim de kredi kartı her ay olduğu gibi tavan yaptı. Ondan gidemiyorum da sormaya. Kart dönsün gideceğim. Usta da arayıp sormuyor diye kenara bıraktı herhalde. Yeni gelen ekran kartı nvıdıa ile power kurdum. Sıkıntı yok. Ama iş yoğunluğundan bilgisayara arada bir bakabiliyorum. Yine de ileriye dönük ekran kartı ve psu sorununu halletmem lazım. Bakalım taksitler azalsın 🤓
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaşadığın sorun için ilgili işlemleri deneyebilirsin.Umarım senin için çözüm olur.
https://teknodestek.com.tr/bilgisayar-ekran-karti-arizalarina-cozumler/
-
Bir gelişme oldu mu dostum? :)
-
Kardeşim power kaldı öyle, ekran kartı da öyle duruyor. Hard disk te kaldı elimde 😁 hiçbirşey yapmadım. İşler de çok yoğundu yılbaşına doğru. Hard disk te servise giderse direkt değişir diyorlar. Hiçbir ilerleme katedemedim. Power arızası zor bulunur, takip etmek gerek hatta hiçbirşey elde edemeden kalabiliriz de dediler. Ondan umudum kalmadı. Ekran kartı ile de uğraşmak istemiyorum. Ama Hard diski kurtarmam gerek. Alt sağlam tabaka bulabilir miyim acaba diye umut ediyorum. Araştırıyorum. Hard disk çok kötü oldu benim için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fırınlama yapın ekran kartını.
Daha önce çok işime yaradı bu yöntem. Fırını 200 dereceye ısıtın, kartın üstünde eriyecek plastik ped falan kalmasın. Alüminyum folyo! idi sanırım, buruşturup kartın köşelerine ayak gibi yapın ki kart altındaki tepsiye temas etmesin, araya ısı geçsin. 5-7 dakika bekletip çıkarın ve montajı yapın tekrar. Umarım sizin kartta da işe yarar.
-
Fırınlama yapacaksanız kesinlikle fırın poşeti kullanın. Ekran kartındaki ağır metaller fırına işleyebilir, sağlık problemlerine yol açabilir.
-
O açıdan bakmamıştım. Doğru sadece folyo sarıp koymak da tehlikesi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X