Burada baya arkadaşımız varmış gibi be Fatih :) |
Ekran kartı çizgiler (20. sayfa)
-
-
Konu ekran kartından başladı nerelere gitti :D aynen öyle kesinlikle. Ağaç gibi dallandı budaklandı. Eskilerde güzeldi hakkaten.
Bu arada power cuma günü olmamıştı. Bugün sabahtan bıraktım bakalım. Bugün bakabilir mi bilmiyorum ama bu hafta belli olur bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yourself88 -- 9 Eylül 2024; 10:2:37 > -
Gerçekten de ya:) Resmen geçmişte sörf yaptırdınız bana. Hele Bahçelievler ve Emek mevzuları :))) Ben de o sıralar Beştepe Mahallesinde idim Çok yakınmışız o yıllar :)
-
90'lar bence Türkiye ve Sovyetler Birliği için en sevilen güzel yıllarmış gerçekten. Oranın insanlarıyla da bu 90'lar konusuna çok takılmıştık :)
-
Disketle veri taşıdığımız zamanlar :D arkadaş git gel yapmış. Aynen disketler nekadar değerliydi. Özel saklama kutusunda saklardım.
O yıllar hakkaten güzeldi. Samimi dostluklarımız vardı. Paylaşmayı sevdiğimiz yıllar.
-
Evet :) Disket ile Super Mario getirdiğim günkü mutluluğumu hiç unutamıyorum :)
-
Şimdi ne kadar basit geliyor. Yani 40-50 GB oyunu flash bellek ile basit bir şekilde taşıyoruz şimdi :D iş yerinde bazen indiriyorum. Belleğe atıyorum, zaten hızlı kopyalıyor. O kadar basit artık :D İlk CD kopyalama makinesini alıp parasını kazanmak için CD kopyalayıp satıyorduk. Diskette öyleydi hakikaten :D
-
Bu işi ben de yapmıştım 98 senesinde :) Bahçeli 7. cadde dili olsa da konuşsa :D
-
Aynen 😆 oyun çoğaltmalar. Güzel çocukluktu çok sevinirdim biri isteyince. Ama tam Cd yazarken hata verirdi ya 😁 içim cız ederdi ya Cd yandı diye.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen ben de öyleydim :) CD yanmasını gözümde çok büyütürdüm :) Halbuki altı üstü bir CD :) Komik de yıllardı ha..
-
İşte o zamanlar CD çok kıymetliydi :D CD bitip dışına çıkıncaya kadar akla karayı seçerdik. Bir de yazım hızı yavaş. İşkence gibi bekle bitecek diye. Şimdi DVD okuyucu bile yok kasada. Her şey flash bellek. Bu arada benim anakart fiyatı 1000tl daha düşmüş (7599 TL) :D şaka gibi ya, sipariş verdim tekrar, bunu iade edeceğim. Müşteri temsilcileri öyle yapın dedi.
-
Vay canına! 1000 düşmüş! Şaka gibi gerçekten. Toplumla alay edilir gibi sanki :D
-
Vay canına! 1000 düşmüş! Şaka gibi gerçekten. Toplumla alay edilir gibi sanki :D Gerçekten de şu flash bellek olayı. Ve hatta da onu bootable olarak da kullanabilmek. Gerçekten de tüm zamanların en iyi buluşu oldu. Hayat kolaylaştırma makinası gibi :)
-
İlk sipariş verdiğimde 9999tl ye almıştım. İade ede ede bu fiyata düştü 🤓 tekrar sipariş verdim bunu da iade edeceğim mecburen. Aradaki farkı iade etseler olacak. Müşteri hizmetleri de iade edin diyor. Mecbur sipariş verdim. Ürün gelince bu da iade olacak.
Flash bellek kesinlikle öyle oldu. 256 GB 128gb flash bellek ler var. Amazon da bazen kingston 256gb indirime giriyor. Çok uygun fiyata geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amazondaki şu 256GB Kingston flash bellek indirime girerse kaçırmamak lazım. Eskiden olduğu gibi Kingston bu işi biliyor, her zaman 1 numara. Her zaman gerekli. Acil ihtiyaç olmasa bile bir an evvel alıp bulundurmak lazım bir köşede.
-
-
Tabiki bedava ya :D Ne şanslısın. Nereden haberin oldu hemen? Fırsatı hiç kaçırmamışsın :D
-
Tabiki bedava ya :D Ne şanslısın. Nereden haberin oldu hemen? Fırsatı hiç kaçırmamışsın :D Kingstonun MicroSD bellekleri de denk gelirse kaçırmamak lazım. Biliyorsun ki onlar hem telefonlarda, hem de bilgisayarlarda rahatlıkla kullanılabiliyor. Format disk olarak bile çoğu zaman ben MicroSD bellek kullanıyorum. Ben de şu an 1 adet 16GB microSD, 1 adet de 32GB Flash bellek var ve ikiside Kingston marka. Sadece şu an kullandığım dizüstündeki SSD sadece Colorful SL500 marka.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeceninprensi -- 11 Eylül 2024; 15:4:21 > -
Kesinlikle. Bende telefonda 128gb lık micro sd kullanıyorum. Gayet memnunum, sıkıntısız çalışıyor :) Amazonda listeler yapıyorum, sepete ekliyorum. Birde akakçe de kayıtlı ürünler var :D İndirim olduğu zaman akakçe de çok faydalı oluyor. SSD olarak bende James Donkey kullanıyorum. 256 v 480GB var iki tane. Fakat 256 gb da bad sector yaptı. Çok hızlı çok kullanışlı gerçekten de çok memnunum fakat garantisi biter bitmez sıkıntı vermeye başladı.
-
Teknobiyotikten daha çok basit ürünler aldığım için pek bi şey diyemem kule tipi soğutucu ve termal macun aldım en fazla.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X