< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ekran kartı çizgiler (18. sayfa)
-
-
Watt değeri bir önceki ekran kartı ile aynı mıydı. Düşükse normal; yüksekse senin de PSU güç yetersizliği var demektir.
-
Bu psu sorun yaparken ekran kartı takılı değildi. Onboard ekran kartıyla çalıştırıyordum. Sonra 10-30 dk civarı ya çalışıyor ya çalışmıyor kapatıyor aniden. Sonra açmaya çalışınca açılıp aniden kapanıyor. Kablo girişinde hafif sesler geliyordu. Ekran kartı olmadan böyle yaptı.
Sabah aldım arkadaştan bakamamış. Bakalım bir elektronikçi buldum aricam müsayit bi zaman baktırmaya çalışacağım. Sapasağlam çalışıyordu bana yaptığına bak :D ekran kartına ve güç kaynağına güvenip bilgisayar topladık. İkisi de sorun yaptı ya.
-
Sana UPS şart oldu Fatih.
-
Sorma, bana da öyle geliyor. Elektronikçi aradım o da yoğunum 10 15 gün dedi. Geliş gidiş almak şart oldu. Bunu yaptırsam bile yedek durur elimde artık. Ya da 3 5 kuruş satarım. Zaten ekran kartı içinde para biriktirmeye başlasam iyi olacak.
Asus Tuf Gaming 750B var amazon prime fırsatı 3324 tl inmiş. 3 taksit alsam mı ki diye bakıyorum. Akşam üzeri incelemeye başlayacağım. Kablolar çıkıp takılmıyor. Tek çıkışı var. Benim power da istediğim kablo kısımları takılıp çıkabiliyor.
Prime Üyeleri İçin Fırsat: ASUS TUF Gaming 750B 80 Plus Bronze 750W Güç KaynağıamazonASUS TUF Gaming 750B 80 Plus Bronze 750W Güç Kaynağıhttps://www.amazon.com.tr/dp/B08R3YCLVN?ref=cm_sw_r_apan_dp_X74E65ZVKNDT22PZXQJ2&ref_=cm_sw_r_apan_dp_X74E65ZVKNDT22PZXQJ2&social_share=cm_sw_r_apan_dp_X74E65ZVKNDT22PZXQJ2&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
Zaten yeni aldığım kasanın fiyatı 500tl kadar düşmüş. 100tl kadar da Anakart düşmüş 🤔 iade edip tekrar alsam mı diye düşünmüyor da değilim. Konu neydi nerelere geldi 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yourself88 -- 4 Eylül 2024; 15:48:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Konuyla birlikte fiyatlar da habire bir yerlere doğru gidiyor be Fatih :( Bir PSU 4000 lere kadar yanaştığını da gördük. Nasıl bir devir devrandayız şaka gibi memleket
-
Gerçekten de öyle. Acayip fiyat farkları değişiyor. Konu ile beraber benim anakart max 10300 kusurları gördü, şimdi fiyatı 8488 Tl de :D bu parada ki bir anakartta 2 bin liraya yakın fiyat farkları olur mu anlamadım. Hem de bu fiyatlar birkaç hafta da oluyor. Alıp takip etmek zorundasın yoksa geçmiş olsun.
İlk sistemi toplarken 32GB Ram almıştım kingston 4750Tl ye. Kargoda kaybolmuştu. Bende iptal edip 64 GB lık aldım. Almışken sağlam olsun dedim. İade başlattım önceki Ram parasını iade etmişti amazon. Dün gelen kargolara bi baktım bizim 32 GB Ram da gelmiş :D Demek ki bekleseymiş daha anca gelecekmiş Ram ler :D amazonu aradım geri gönderiyim nasıl yapalım dedim.
Acaba dedim şansım dönmeye başladı mı ki acaba dedim bakalım. İnşallah işler yoluna girmeye başlar artık bakalım.
-
Dün gelen kargoda senin geçmişte başına iş gelen; daha önce kaybolan 32 GB Ram da mı gelmiş :D Vay canına!!!! :D :D :D Süper valla! :D
-
Ya bu Amazon gerçekten muhteşem yaa :)
-
Bozulan kart 9800GT
Aldığım kart GTX680
PSU 650W
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen, dediğim gibi amazon müşteri hizmetleri çok iyi. Müşteri odaklı çalışıyor adamlar. Geçen ay para iadesini almıştım ürünün. Dün müşteri hizmetleri ile görüştüm bugün ya da yarın RAM leri geri göndereceğim :D İade kodunu aldım bakalım. Mağdur etmiyorlar insanları. Umarım bu işaretler talihimin biraz döndüğüne işarettir. Şu an gerçekten lazım bana. Güç kaynağı yok ekran kartı yok hdd çözüm bulamadım. Hepsi üst üste geldi ya. Ekran kartı parası toplayabilmek için ek işe felan mı başlasam :D
-
Benim eski kartım HD5750 di. Halada canavar gibi çalışıyor. Bu RX470 çok hoşuma gitmişti. Ama beni hayal kırıklığına uğrattı. HD5750 ekran kartımı üniversiteden ilk mezun olduğumda birisi için bilgisayar işi yapıp o para ile 500tl ye almıştım :D hey gidi günler hey. DDR3 lük sistemi o ekran kartı üzerine toplamıştım o zamanlar da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yourself88 -- 5 Eylül 2024; 11:15:10 > -
Ek iş :D :D :D
-
Arızalı PSU' ı hala vermedin değil mi elektronikçiye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeceninprensi -- 5 Eylül 2024; 14:44:35 > -
😄 Paranın gözü kör olsun ya. Ekran kartı parası toplar sonra bırakırım 😄 taksiye mi çıksam ki.
Yok vermedim. Elektronikçi 15 20 gün bakamam dedi. Birtane daha var ama o da biraz pahalı geliyor. Bu ay nakit sıkıntısı var ondan biraz daha bekleteceğim. Yenisini mi alsam diye de düşünüyorum açıkçası. Psu olsa ne olacak zaten ekran kartı yok 🤔 ondan düşünüyorum bakalım tamir mi yaptırsam yeni mi alsam diye. Eski psu da baya zamandır çalışıyordu.
Her nedendir bilmem ama Fatih; ben bu senin eski PSU çalışsın istiyorum. Bana sanki yapılacak ve çalışacak gibi geliyor. :)
-
Seni içine doğduysa yarın diğer elektronikçiye götürüp bir göstereyim bari. Şansımı bir deneyeyim. Belki dediğin gibi basit birşeydir hallolur. :) diğer fazla gelen Ram leri de gönderdim bugün. Bakalım yarın bir sorayım bakalım. Gerçi o da 1 haftayı buldurur da :)
Aynen yani. Onun gidecek daha uzun yolları vardır bence :)
-
Bilmiyorum ki. On seneyi aşkın süredir çalışıyor. Uygun masraflı olursa yaptırılır ama yüksek fiyat olursa zaten özelliği eski kadar performansı kalmamış olabilir. Yeni topladığım sisteme de tam kapasite parçalar takmak istiyorum. Ama nasipse yarın soracağım 😁 senin hislerine güvenip.
Evet aynen elektronikçi yüksek meblağ çıkarırsa tabi ki yenisine geçmek en mantıklısı olur. Ama aklında şu sana atmış olduğum Youtube linkindeki Kemal Cambaz ustaya da ulaşmayı aklının bir köşesinde tut bence. Adam sadece "parça ve kargo ücreti" sizlere ait olur; işçilik almam demiş abonelerine. Aslında Kemal Cambaz' a ben değil de; donanımarşivinden bir arkadaş ben PSU hakkında bir yorum yaptığım esnada bana yazdı söyledi bu Kemal Cambaz' ı bana.
Ya aslında eski atölyem olacaktı elimin altında eski zamanlarımdaki gibi; bana gönderirdin şu arızalı PSU' ı ben yapar sana ulaştırırdım. Lakin el altında malzemeler olmayınca ustalık bile olmuyor. Alet işler, el övünürmüş. :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeceninprensi -- 6 Eylül 2024; 10:51:14 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X