Şimdi Ara

Ekran kartı değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Ben yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum ama ekran kartını sevmedim. Anakart-ekran kartı uyumluluğu hakkında da hiç bilgim yok size sormak istedim acaba ben bu pc'yi alsam ekran kartını değiştirebilir miyim değiştirebileceksem hangi kartlarla değiştirebilirim, işte almak istediğim pc nin özellikleri :

Toshiba Satellite Pro C50-A955

http://www.toshibamea.com/ComputerProduct/4/Satellite_Pro_C50-A955/53057?pageid=4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dizüstü bilgisayarların ekran kartını değiştiremezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

Dizüstü bilgisayarların ekran kartını değiştiremezsiniz.

Degisiyo niye degismiyomus.Sadece zahmetli is.Ve bunu acemi biri yapamaz bilen birinin yapması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: LegendarySin

Degisiyo niye degismiyomus.Sadece zahmetli is.Ve bunu acemi biri yapamaz bilen birinin yapması lazım

Tamam aslan değişiyor, al sen ama sonra buraya gelip ağlamak yok?
  • quote:

quote:

Biraz bilgilendirebilir misiniz lütfen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeZoPa

quote:

quote:

Laptop da ki ekran kartlari sekil olarak falan da degisik biraz.Haliyle montajı falan da farklı.Masaüstü gibi olmadığı icin kasası falan zor is yani.Sen f/p ürünü bi laptop al ugrasma basin agrimasin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CeZoPa

quote:

quote:

Laptop da ki ekran kartlari sekil olarak falan da degisik biraz.Haliyle montajı falan da farklı.Masaüstü gibi olmadığı icin kasası falan zor is yani.Sen f/p ürünü bi laptop al ugrasma basin agrimasin

Cevap için teşekkür ederim. Zaten bilgisayarı Ortadoğu'dan alacam 1400 tl gibi bir şey. Ben sadece uyumluluğu ve bulunabilirliği merak ediyordum. Montaj yapılacak falan bunları ben yaparım.

• ekran kartı değişebilen laptoplarda anakartta ekran kartı slotu var -galiba mxm diye geçiyordu- ama onlar pahalı olur. sizin alacağınızda yok. ayrıca 710m ile oyun oynayamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acmtncy

ekran kartı değişebilen laptoplarda anakartta ekran kartı slotu var -galiba mxm diye geçiyordu- ama onlar pahalı olur. sizin alacağınızda yok. ayrıca 710m ile oyun oynayamazsınız.

Zaten bağımlı oyuncu değilim ama half life Counter strike olsun bana yeter. Bir de 3 boyutlu teknik çizim yapacam bu ekran kartı nasıl etkiler?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.