Asus k55v notebook kullanıyorum fakat gt 610m ekran kartı bana yetmiyor Bu ekran kartını bilgisayarcılar değiştirebilir mi?
bilgisayarın mxm slotu varsa ve laptop ekran kartı bulabilirsen değişebilir. ama bilgisayarının modeline bak mxm slotu olmassa değişemessin
quote:
Orijinalden alıntı: fatihkayacioglu
bilgisayarın mxm slotu varsa ve laptop ekran kartı bulabilirsen değişebilir. ama bilgisayarının modeline bak mxm slotu olmassa değişemessin
herhangibir program yardımı ile öğrenebiliyor muyuz mxm slotunun olup olmadığını?
quote:
Orijinalden alıntı: Bthn39
quote:
Orijinalden alıntı: fatihkayacioglu
herhangibir program yardımı ile öğrenebiliyor muyuz mxm slotunun olup olmadığını?
ben öyle bir program bilmiyorum. en kesin çözüm bilgisayarın modelinin özelliklerine bakmak. markasının sitesine gir modelini yaz ordan bak sonra
notebook larin ekran kartlarini degistirebilmen icin anakartinin ''mxm'' slotlu olmasi gerekir. bu slot da msi,monster.. vs. gibi markalarin kalin, agir oyuncu notebook larinda bulunur. zaten notebook kartlarinin turkiye de sifirlarini bulamazsin ancak newegg,ebay,amozon gibi sitelerde olabilir.
Bthn39
kullanıcısına yanıt
sen en iyisi bütçen varsa söyle oyun için uygun masaüstü önerelim. laptopta oyun oynaması bana hiç eğlenceli gelmiyor zevkler başkadır tabi,diğer işlerde kullanmak iyi taşınabiliyoır olması avantaj fakat çoğu laptop oyunlar için yeterli düzeyde değil.arkadaşın dediği gibi üst modeller uygun ama parasıda güzel
quote:
Orijinalden alıntı: Bthn39
quote:
Orijinalden alıntı: Flying Nimbus
Önce kendin oyna sonra gel anlat bana bu durumu. Çok şükür neyin hangi kart olduğunu anlayacak kapasitedeyim.
belli ne kadar anladığın.Ürün şuan elimde ve far cry 3 ets2 bf3 nfs mw 2012 gibi oyunları medium 'da oynuyorum. Senden tek 1 rica var. Lütfen bu mesajı okuduktan sonra ben bilgisayardan anlıyorum diye geçinme.