Şimdi Ara

Ekran kartı downgrade nereye kadar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msi x1650xt ekran kartıma ati tray tools ile overclock yapıyorum kullananlar bilir 2d/3d modu var. 2d modnda saat hızlarını düşürüyorum ısı, elektrik tüketimi vs. için oldukça işe yarıyo sorum acaba 575/1350 çalışan ekran kartını 200/360 da çalıştırmamın ne gibi sakıncaları var yada sakıncası varmı yada daha düşük nekadar kullanabiliriz. Özellikle geceleri ısıdan dolayısıyla sesten kurtulmak güzel bi duygu

normal :575/1350 50'C

overclock 650/1480 75'C (oyunlarda)

downclock 200/360 30'C (masaüstü yada film)

• Başka bir topicde de yazmıştım o kadar düşürmek silicon chipler için donanımsal zarar veriyor. Yani aslında malzemeye zarar vermiyor ama içindeki transistörlerin koınumunu(kesim doyum konumunu) bozuyor. En fazla 350 mhz e kadar falan indir. Eğer çok düşük kullanırsan bir süre sonra ekran kartın soft olarak kapanmaya başlayacak ya da hiç boot olmayacak.
  • Cevap alınmıştır. Teşekkürler peki kesin böyle bi problem yaşayan oldu mu şimdiye kadar yani ben o bi süreyi geçmiş olmiyayım , gerçi şimdiye kadar ne reset ne kapanma oldu ama
  • Böyle bir problem yaşayan olmaz mı Ben yaşadım ,tabi o zamnalar yarı iletken elektroniği dersleri almamıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu sisteme hangi ekran kartı ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.