Fx 5200'den fx 5700 geçtim.Sorum şu asus download kullanarak 56.55 yaptım tabi geriden takip ettiği için nvidia'nın çıkarmış olduğu 56.72 sürüm yok ve bu sürüm fx5700 destekliyor yazıyor.Şimdi asus download 56.72 yayınlıyıncaya kadar bekliyimmi yoksa nvidia 56.72 indiriyimmi artısı eksisi ne olur.Lütfen tam cevap verin tecrübeyle sabit olanlar gerçekten ondan ona daha önce 5200 yaptım dll eksikleri yüzünden karman çorman oldu.Neden firma download verir birde nvidia ikisi arasında ne gibi fark var.İnsan ister istemez aldığı kartın sürmünü kullanmak istiyor fakat oyunlar durmuyor[akum]Bakıyorsun sürücüyü bir ileriye getirmen gerekiyor [B)]buda bende stres yaratmaya başladı[xx(]
Arkadas hic stres yapma girwww.nvidia.com a referans 56.72 yi indir. Eski surucuyu uninstall ettikten sonra 56.72 yi yukle. fx serisi icin suandaki en iyi surucu 56.72 dir(media player ve bazı forceware bugları olsada oyunlarda en sorunsuz olan)
Firma kendi yayınladığı sürücülere kendi logosunu koyar, nadiren kartın ek özellikleriyle ilgili ayarlar eklenir (Kullanılan bi yöntem deil aslında, winfast mesela winfox'u ayrı bi prog. olarak veriyodu, sürücüyle alakası yoktu)
forceware yükle tabiki. ben asus fx5200 kullanıyordum ve kendi driverıyla problemler yaşıyordum. özellikler gtaVC de. sonra nvidia driverını indirdim bütün problemler çözüldü.
forceware yükle tabiki. ben asus fx5200 kullanıyordum ve kendi driverıyla problemler yaşıyordum. özellikler gtaVC de. sonra nvidia driverını indirdim bütün problemler çözüldü.
56.72 yi indirdim abittede sadece 56.56 driverı wardı....bence indir nvidia'dan
53.03 de fena değil diğerlerine göre çok az da olsa daha performanslı.