Şimdi Ara

EKRAN KARTİ DRİVER YUKLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptoptan, ekran kartını sildim. Ama laptobu her acisimda, otomatik olarak ekran kartı driverini kendisi yüklüyor. Bunu nasıl kapatabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hplosere H kullanıcısına yanıt
    bunu kökten kapatabilirsin ama diğer driverleride güncellemez başlat gpedit.msc>bilgisayar yapılandırması>yönetim şablonları>sistem>aygıt yükleme>aygıt yükleme kısıtlamaları>başka ilke ayarları tarafından yazısı var en altta çift tıkla sol üstte yapılandırılmamış olcak onu etkin yap pcyi yeniden başlat driveri kaldırsan bile istediğin driverini yükleyebilirsin ama tekrar başlatırken aç ilerde kötü bişey olmasın pcyi güncel tut bide laptop
  • Gpedit.msc yazıyorum ama çıkmıyor Windows 7home basic kullanıyorum acaba ondan dolayı mı

• quote:

Orijinalden alıntı: MaryseOuellet

bunu kökten kapatabilirsin ama diğer driverleride güncellemez başlat gpedit.msc>bilgisayar yapılandırması>yönetim şablonları>sistem>aygıt yükleme>aygıt yükleme kısıtlamaları>başka ilke ayarları tarafından yazısı var en altta çift tıkla sol üstte yapılandırılmamış olcak onu etkin yap pcyi yeniden başlat driveri kaldırsan bile istediğin driverini yükleyebilirsin ama tekrar başlatırken aç ilerde kötü bişey olmasın pcyi güncel tut bide laptop

Gpedit.msc çıkmıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı temizligi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.