Şimdi Ara

Ekran kartı Fanı Çalısmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecenlerde Bilgisayar kendi kendine reset atınca kasayı actım ve ekran kartımın fanının calısmadıgını gördüm. gittim yeni bi tane alıp taktım oda calısmıyor. suan icin kasanın yanı acık duruyor arka fanı söküp karta hava üflicek sekilde bantladım ama uzun süre calısınca bilgisayarda performans düşü oluyor. ne yapa bilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiphopci -- 27 Eylül 2010; 1:56:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hiphopci

Gecenlerde Bilgisayar kendi kendine reset atınca kasayı actım ve ekran kartımın fanının calısmadıgını gördüm. gittim yeni bi tane alıp taktım oda calısmıyor. suan icin kasanın yanı acık duruyor arka fanı söküp karta hava üflicek sekilde bantladım ama uzun süre calısınca bilgisayarda performans düşü oluyor. ne yapa bilirim?

fanlı ekran kartın fanı 1 saat çalışmasın kendi kendine resetlemesi gayet doğal iyi farketmişsin sorunu, kasadan söktüğün fanın soğukluğu o şekilde fayda sağlamayacaktır, sağlasa bile belli bir süre sonra resetlemeler tekrar olacaktır. diğer donanımlarada zarar verir. kartın üzerine takılı fan kadar sağlıklı olmaz, aldıgın fan calışmıyorsa yenisini almanı öneriyorum, veya bütçen müsaitse en güzeli ekran kartını değiştirebilirsin.

• Ekran kartının marka ve modelini yazman ve ss koyman iyi olurdu. Orjinal fan bulamasanda normal fanlarla çözüm bulunabilir.
  • ekran kartının üzerinde olan eski bozuk fanlı soğutucuyu yerine tak.sonra o fanı sök.şuan yaptığın havalandırmayı o eski soğutucuna yap...
  • marka yazsaydın kardes alırken o markayı temkinli oluruz
  • cevaplar icin tesekkurler aksam eve gidince ekran kartının resim ve bilgilarini buraya eklerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.