Şimdi Ara

Ekran kartı fanına hdd takarken elim geldi ve durdu şimdi çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartı fanına hdd takarken elim geldi ve durdu pcyi yeniden başlattım ancak pc açılırken çalışıyor sonra tekrar duruyor sebebi nedir acaba?
    Elimin değmesiyle oluşan bir sıkıntımıdır sizce? Ekran kartıda pahalı bin tl'lik lütfen yardımcı olun. Bilgisayarcıya götürmeme gerek varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: lomerl

Arkadaşlar ekran kartı fanına hdd takarken elim geldi ve durdu pcyi yeniden başlattım ancak pc açılırken çalışıyor sonra tekrar duruyor sebebi nedir acaba?
    Elimin değmesiyle oluşan bir sıkıntımıdır sizce? Ekran kartıda pahalı bin tl'lik lütfen yardımcı olun. Bilgisayarcıya götürmeme gerek varmı?

marka model ?
  • kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    SAPPHIRE - HD7870XT GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1

2 tane fanı var 2.cisi dönmüyor :S :'(
  • lomerl L kullanıcısına yanıt
    Bin tl?
  • emmre129 E kullanıcısına yanıt
    İlk zamanlarında almıştım kardeşim 600 tl falan düşmüş işte lütfen soruma cevap verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lomerl

SAPPHIRE - HD7870XT GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1

2 tane fanı var 2.cisi dönmüyor :S :'(

twin frozer olsa dediğin normal diyecem de... elinle döndürdüğünde ses vs geliyomu tıkırdı şeklinde? milinde sıkıntı olabilir
    aynı olay işlemci fanında başıma geldi döndügü yöne itince dönmeye başladı çok dert etmeyin bence fan bozumuş bile olsa değişmi bir hayli kolay ve ucuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Hayır ses gelmiyor. Pc açılışında hemen dönmeye başlıyor sonra birden duruyor.
    Pc'de sapıttı zaten iyice birşeyler olmaya başladı.
  • Tamam üstadım sağolasın içimi rahatlattın :) bilgisayar yavaş yavaş mezara gidiyor ne kadar ayakta tutabilirsek okadar iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lomerl -- 2 Şubat 2015; 3:01:22 >
    sen bilgisayar çaılıyorken hdd mi takıp çıkarıyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.