Şimdi Ara

Ekran kartı fırınlamaktan bıktım :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a bir konuda yardımınızı istiyorum gigabyte 970a-ds3p Anakartım amd fx8350 işlemcim ve 32gb kingston heyperx 1600mhz ram'im bulunmakta.psu 650w .Şimdi ben bu bilgisayar için Powercolor r9 270 muadili bir ekran kartı arıyorum.Ama aslında tam olarak istediğim de bu değil.Bilgisayarı daha çok programlama ve vmware sanal sunucu için kullanıyorum.Bilgisayarı 2012-2013 yılı gibi toplamıştım.Ekran kartımda soğum lehim problemi var arada fırında ısıtıp ısıtıp kullanıyorum ama nasıl olsa gidecek.Bu arada yaklaşık 1-2 senedir fırında ısıtıp ısıtıp kullanıyorum en son bir ısıttım 5-6 aydır problem çıkarmıyor :D Geçen gün bir iki kere ekran gidip geldi sanırım gene fırınlama zamanı geliyor. Ama ben elimde yedek olarak bunun kalmasını istiyorum.Fps merakım çok yoktur.Bana ne tavsiye edersiniz güncel oyunlarıda düşük ayarlardada olsa oynayabilmek istiyorum.Nasıl bir ekran kartı almalıyım.Bütçe sorun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumkusu -- 30 Kasım 2019; 10:26:38 >

• İşinizi görür fazlasına gerek yok hatta

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2019daDHyekatilmak

https://www.incehesap.com/asus-rog-strix-rx-570-o4g-gaming-ekran-karti-fiyati-34813/?gclid=Cj0KCQiAoIPvBRDgARIsAHsCw0-vDWBjQyGUKFHec9mJK13iuioIIUvNvMeAVkCz1qH8-bJpiOnb7xMaArkeEALw_wcB

İşinizi görür fazlasına gerek yok hatta
    teşekkür ederim sağolun çok beyendim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.