Şimdi Ara

Ekran Kartı Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RX 5500 XT veya RX 5600 XT almayı düşünüyorum. Yaz sonuna fiyatlar ne olur? Yeni çıkacak ekran kartı serisi var mı? Çıkarsa fiyatları etkiler mi? En doğru zaman ne zaman ekran kartı almak için bu yaz?

• bunu biz bilemeyiz ki bu ülkenin ekonomik durumu ile alakalı doların kısa vade'de çok ciddi düşüş yaşayacağı gibi bir şey ufukta görünmüyor dolayısıyla bu fiyat seviyelerinde seyredecektir diye tahmin ediyorum. yeni serilerin çıkması eski seri kartların fiyatlarının düşmesine pek sebep olmadı en azından ülkemiz için, yeni seri kartlar tabiki çıkacak ama ülkemizde uygun fiyatlı satışa sunulmayacaktır en azından bir süre

şu aralar ülkemizde ekran kartı almak için en doğru zaman hiç beklemeden almak bütçe problemim yok derseniz tabiki bekleyebilirsiniz ama bütçe ayarlamak mesele ise bu piyasada ne olacağı belli değil bekle derim dolar fırlar, firmalar üretimi azalır fiyatı yükseltirler her şey olabilir global anlamda şu an salgın, kriz vs. ötürü

• Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi dolar belli olmuyor ama işin ilginç tarafı 3 ay önce dolar 6.75’ken 2600 2700’e satılan ekran kartları şuan dolar 6.85 olmasına rağmen 2300 tl’ye ucuzladı ben buna pek anlam veremiyorum bu piyasa toptancıların kafasına göre mi belirleniyor?
  • Siz bence boşa hayal kurmayın almancı tayfa geliyor onlar için doviz arttırıcaklardır biraz salıp ev arsa ve tatil yapsınlar para bozaunlar diye ki ben suan görüyorum almancılar gelmişler araçları ile porshe jiplerle agustosta doviz de artış olacaktır su sıralar incehesap gaming gecesinde 2000 e alırsanız alırsınız yoksa unutun
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Gaming gecesinde rx 5600 xt kaç liraya düşüyor bilginiz var mı?
  • Anarşik06 kullanıcısına yanıt
    2050 2100 arasına xfx kartlar düşüyor forumda incehesap gaming gecesi konusu var bul bak en son kaça düşmüş her hafta güncelleniyor konu yarin olacak indirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.