Şimdi Ara

Ekran Kartı Görüntü Vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar acil şekilde yardımınıza ihtiyacım var

Dün Vatanbilgisayardan, yeni işlemci, ram ve anakart aldım. Ekran kartına şimdilik gücüm yetmediği için 1-2 ay daha bekleyip onu o zaman yenilerim dedim..

Satın aldığım sistem

İşlemci: AMD Athlon II 270
    Anakart: ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+
    Ram: Corsair Vengeance 4GB tek modül 1600MHZ

BU sisteme benim eski emektar HD3870 512MB ekran kartını taktım. Şimdilik işlerimi halledeyim en azından diye..Bİde kullandığım PSU'da Asus P-50 500Watt.

Sistemi kurdum ancak ekrana görütüntü gelmiyor. Kartı PCIe yuvasına taktığımda, ekran kartının fanı son hızda dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Ekran kartını eski sistemde denedim sıkıntı yok. Ancak bu yeni sistemde ekrana hiçbirşey gelmiyor..

Buna benzer sorun yaşayan varmı?

Bİr kaç yerde Vengeance MOdel Ram'lerin sadece Intel'de çalıştığını okumuştum. BU doğrumudur. ??..Powerdan diycem ama 500 watt yetmezmi bu sisteme?.Birde sorunun yeni aldığım parçalardan hangisinde olduğunu nasıl anlıycam?..ARıza varsa ona göre gidip atıcam kafasına Vatanbilgisayarın

Ayrıca RAM'i çıkardığımda ve bilgisayarı açtığımda CPU fanı, ekran kartı fanı falan dönüyor ancak Anakarttan herhangi bir uyarı BİP'lemesi gelmiyor. Yani anakarttan hiç bi bipleme yok ordanda sıkıntının ne olduğunu anlayamıyorum.

Varmıdır yardımcı olacak arkadaş?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.