Bildirim
EKRAN KARTI GÜRÜLTÜ KIYASLAMASI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Asus msi ve gigabytenin gtx7xx serisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
böyle genellemek olmaz
sen iki kartın arasında kalırsın net model verirsin öyle söyleriz birşey. -
quote:
Orijinalden alıntı: MühendisMurat
böyle genellemek olmaz
sen iki kartın arasında kalırsın net model verirsin öyle söyleriz birşey.
Şöyle kıyaslama yapayım o zaman..Daha önce His 5870 ekran kartım vardı.Fan sesi rahatsız ediyordu.Ama soğutması iyiydi Daha zotac 480 amp aldım..Sessizliğinden ve serinliğinden o kadar memnun kaldımki, gözüm kapalı gittim üst modeli 670 amp modeline aldım Ama bu model 480 Amp'ye göre sesliymiş.:(...
Aynı modelin farklı serisinde ses konusunda değişkenlik gösterdiğine şahit olduğumdan.Nvdia 6 ve 7 serisinde en sessiz kart hangisidir diye sorma gereği duymak zorunda kaldım..Özellikle 7 serisi kartların arasında en sessiz çalışan hangi model acaba ? -
buna tek tek bakılması çok uzun olur kardeş.
genede baktım senin için 770 , 780, 780 ti MSI ve ASUS ikiside 30 desibel yükte. birtek 760'ta MSI 27 dba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Kasım 2014; 0:56:49 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X