Şimdi Ara

Ekran KArtı Hakkında YARDIM!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bi dengesizlilk var bilen arkadaslar benim ekledigim fotolara bakıp dogru olan
    bilgileri bana söyleyebilir mi acaba_?
    512 mb 128bit DDR2 AGP 8X ekrankartı almak istiyorum bu siteden. Çünkü bilgisayarcım bu
    yerden getirtiyo parcaları. Ekran kartı önerisindede bulunursanız sevinirim tabi.
    Lütfen kimse yeni makina ytopla sen demesin o kdar param yok 100TL civarında 3 aşagı 5 yukarı olsa pek farketmez

Sistem özellikleri=EVEREST DİYE Bİ PROGRAMDA YAZANLAR.
    Bilgisayar Türü=ACPI Çok işlemcili Bilgisayar
    CPU Türü=Intel Pentium 4 640, 3200 MHz (16 x 200)
    AnakartAdı=ASRock 775Dual-880Pro (4 PCI, 1 PCI-E x16, 1 AGP, 2 DDR DIMM, 2 DDR2 DIMM, Audio, LAN)
    Anakart Çipseti=VIA Apollo PT880 Pro
    RAM=512 MB DDR2-533mhz DDR2 SDRAM *2 == 1GB
    Görüntü Bağdaştırıcısı=NVIDIA GeForce FX 5500 (256 MB)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TkEfSaNe -- 17 Haziran 2009; 23:41:50 >

• Hocam 3650'nin hem PCI-Exp, hem de AGP versiyonları mevcut. 80$ olan büyük ihtimalle AGP olanın fiyatı. Açıklamalarda hata var büyük ihtimalle. Bilgisayarcına söyle işte AGP olan hangisiyse onu getirtsin. O da mı bilmiyor.
  • Biliyordur da daha gidip sölemek nasip olmadı
    Yha birde bu yada buna benzer bir ekran kartı taktıgım da su PSU dediğimiz seyin en az kac W olması gerekir
    İnsallah benimki problem yaratmaz gerci ben kac oldugunu bilmiyorum onu nasıl öğrencem_?
  • ASRock 775Dual-880Pro bu anakarta pcı express takılabiliyormu yha yoksa illa AGP 8X mi takabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TkEfSaNe

ASRock 775Dual-880Pro bu anakarta pcı express takılabiliyormu yha yoksa illa AGP 8X mi takabilirim.

Anakartınızın PCI-Exp 4X desteği var. Ama işte 4X olunca ne derece performanslı olur onu bilemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.