Yeğenimin Bilgisayarının kasasını açtık tekrar kapattık. Bilgisayarı tekrar çalıştırdığımda xp sembolune kadar goruntu geliyor. Ancak Hos Geldiniz ekranı gorunmeden No Signal mesajı geliyor. Bilgisayarn normal bi sekilde acıldığı windows baslangıc melodisinden anlasılıyor. Kabloları kantrol ettim bi problem yok. AGP Yuvasındaki ekran kartını iptal edip on board olan ekran kartını devreye sokarak calıstırdığımda bilgisayar sorunsuz calısıyor. (Onboard ekran kartı dusuk bi ekran kartı olduğundan bu sefer de oyunlar calısmıyor) Bağlantı yada kablolamada bi problem olmadığı kesin.
Ancak anlamadığım AGP yuvasındaki ekran kartında problem varsa neden xp sembolune kadar goruntu geliyor sonrasında goruntu gelmiyor. Bu neden olabilir nasıl halledebiliriz.
Agp ekran kartının modelini tam olarak bilmiyorum ancak 128 Mb Ndvidia bi ekran kartı, kesin olmamakla birlikte 5200 olabilir. Monitor ise Casper lcd 5 ms wide screen bi monitör.
Cevaplarınızı bekliyorum.
+ up
Ekran kartına veya agp slotuna hasar vermiş olabilirsin.Sistem çalışana kadar ekran kartını çıkar tak çıkar tak.Bi ihtimal çözülebilir.