Şimdi Ara

Ekran kartı hatası lütfen yardım edin :( Driver Sorunu 320.xx serisi ve yukarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelik selamın aleyküm herkese iyi forumlar
    Nvidia GEFORCE GTX 560 serisi ekran kartım mevcut fakat GRID 2 oyununu indirdim ve oynamaya başladım 1 kaç gün böyle geçti sonra oyun donmaya başladı ve sağ alt köşede Nvidia ekran kartı hatasıyla karşılaştım bknz;
     Ekran kartı hatası lütfen yardım edin :( Driver Sorunu 320.xx serisi ve yukarısı Ekran kartı hatası lütfen yardım edin :( Driver Sorunu 320.xx serisi ve yukarısı Ekran kartı hatası lütfen yardım edin :( Driver Sorunu 320.xx serisi ve yukarısı Ekran kartı hatası lütfen yardım edin :( Driver Sorunu 320.xx serisi ve yukarısı

İlk resimde baya sansur yapmam gerekti bu yuzden kusuruma bakmayın :( o hatayı verdikten sonra tekrar oyunu yönetici olarak açmayı denedim ve pc reset attı Ardından o mavi bir yazı sayfası çıktı hata kodu sanırm..Ve PC bilgilerim..

Bu son attığım resimlerdeki olaylar F1 2012 oyununu oynamaya çalışırken oldu.

F1 2012 PC oyunun sistem gereksinimleri;

Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi:Windows XP, Vista ya da Windows 7
    İşlemci:Intel Core 2 Duo @ 2.4Ghz ya da AMD Athlon X2 5400+
    RAM: 2 GB
    Ekran Kartı: 512 MB Ekran Kartı
    Ses Kartı:DirectX 9 Uyumlu
    DirectX: Versiyon 9c
    HDD: 12.5 GB boş hard disk alanı
    İdeal System Gereksinimleri:

İşlemci:Intel Core i5 ya da AMD Phenom II x4
    RAM: 4 GB
    Ekran Kartı: 1 GB Ekran Kartı
    DirectX: Versiyon 11
    Destekleyen Ekran Kartları:

ATI Radeon x1800, x1900, x1950, HD2400, HD2600, HD2900, HD3XXX Serisi, HD4XXX Serisi, HD5XXX Serisi, HD6XXX Serisi
    NVIDIA Geforce 7800, 7900, 7950, 7950Gx2, 8400, 8600, 8800, 9600, 9800, 9800Gx2, GeForce 210, GT220, GTS250, GTX2XX Serisi, GTX4XX Serisi, GTX5XX Serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oxej -- 21 Temmuz 2013; 16:55:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kerem8

Öncelik selamın aleyküm herkese iyi forumlar
    Nvidia GEFORCE GTX 560 serisi ekran kartım mevcut fakat GRID 2 oyununu indirdim ve oynamaya başladım 1 kaç gün böyle geçti sonra oyun donmaya başladı ve sağ alt köşede Nvidia ekran kartı hatasıyla karşılaştım bknz;
     Ekran kartı hatası lütfen yardım edin :( Driver Sorunu 320.xx serisi ve yukarısı Ekran kartı hatası lütfen yardım edin :( Driver Sorunu 320.xx serisi ve yukarısı Ekran kartı hatası lütfen yardım edin :( Driver Sorunu 320.xx serisi ve yukarısı Ekran kartı hatası lütfen yardım edin :( Driver Sorunu 320.xx serisi ve yukarısı

İlk resimde baya sansur yapmam gerekti bu yuzden kusuruma bakmayın :( o hatayı verdikten sonra tekrar oyunu yönetici olarak açmayı denedim ve pc reset attı Ardından o mavi bir yazı çıktı hata kodu sanırm..Ve PC bilgilerim..

Bu son attığım resimlerdeki olaylar F1 2012 oyununu oynamaya çalışırken oldu.

F1 2012 PC oyunun sistem gereksinimleri;

Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşlemci:Intel Core 2 Duo @ 2.4Ghz ya da AMD Athlon X2 5400+
    RAM: 2 GB
    Ekran Kartı: 512 MB Ekran Kartı
    DirectX: Versiyon 9c
    İdeal System Gereksinimleri:

İşlemci:Intel Core i5 ya da AMD Phenom II x4
    RAM: 4 GB
    Ekran Kartı: 1 GB Ekran Kartı
    DirectX: Versiyon 11
    Destekleyen Ekran Kartları:

ATI Radeon x1800, x1900, x1950, HD2400, HD2600, HD2900, HD3XXX Serisi, HD4XXX Serisi, HD5XXX Serisi, HD6XXX Serisi
    NVIDIA Geforce 7800, 7900, 7950, 7950Gx2, 8400, 8600, 8800, 9600, 9800, 9800Gx2, GeForce 210, GT220, GTS250, GTX2XX Serisi, GTX4XX Serisi, GTX5XX Serisi

Pover dan olabilirmiki.... pc donanımını tam olarak yazabilirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Beyler laptop'un ekran kartı Nvidia gt 520m 320.18 yüklüydü 3 gündür bu sorun vardı sonra yeni güncellemeyi yaptım 320.49 yine ara sıra masaüstündeyken bu hatayı veriyor 3 gündür toplamda bu hatayı alıyorum yardım ederseniz çok mutlu olurum.

edit = beyler 314.22 ye geri döndüm yine bu hatayı alıyorum yokmu bir Allah'ın kulu şu konuda bilgisi olan ?

Bugün bu arkadaşımda aynı hatayı almış acaba nvidianın 320.49 güncellemesinde problem mi var çözemedim daha
    yoksa ekran kartım fiziksel yada donanımsal zarar mı gördü yeni bir kart mı almam gerek ? gerçi şuan pc yi çok rahat kullanabiliyorum yada gerçekten bozuldu ben mi hissedemiyorum :(
  • Bende 3 gündür aynı hatayı alıyordum 314.22 yi tekrar indirip yükledim gene aldım 320.49 yarım saat önce yeniden yükledim şuan için almadım.
  • Şimdi bir konu gördüm " Önemli: Nvidia 320.18 Sürücüsü ekran kartlarına zarar veriyor " adında
    büyük ihtmal bu 320.49 da böyle allahtan garantisi var ekran kartın. Benim şuan merak ettiğim durum ekran kartım şuan gerçektende arzalandımı 1 kere dalgalanma oldu yeşil çubuklar çıktı oyun açılırken.. her neyse benim garantiye vermem gerekirmi şuan kartımı ne yapmalıyım ?
  • quote:

Bende 3 gündür aynı hatayı alıyordum 314.22 yi tekrar indirip yükledim gene aldım 320.49 yarım saat önce yeniden yükledim şuan için almadım.

Senin sorunun driver güncellemesinden sonra olduguna göre direk driver ile ilgili onda problem yok :)

quote:

Şimdi bir konu gördüm " Önemli: Nvidia 320.18 Sürücüsü ekran kartlarına zarar veriyor " adında
    büyük ihtmal bu 320.49 da böyle allahtan garantisi var ekran kartın. Benim şuan merak ettiğim durum ekran kartım şuan gerçektende arzalandımı 1 kere dalgalanma oldu yeşil çubuklar çıktı oyun açılırken.. her neyse benim garantiye vermem gerekirmi şuan kartımı ne yapmalıyım ?

Yukarda yazdım donanım ını tam olarak yazarmısın dedim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 20 Temmuz 2013; 18:32:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

quote:

Bende 3 gündür aynı hatayı alıyordum 314.22 yi tekrar indirip yükledim gene aldım 320.49 yarım saat önce yeniden yükledim şuan için almadım.

Senin sorunun driver güncellemesinden sonra olduguna göre direk driver ile ilgili onda problem yok :)

nvidia son 2 güncellemesinde dağıttı resmen ilginci 3 önceki güncellemeyi yükledim yine aldım şuan 320.49 kurulu 40 dk dır vermedi hata.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Şimdi bir konu gördüm " Önemli: Nvidia 320.18 Sürücüsü ekran kartlarına zarar veriyor " adında

GPU: GeForce GTX 560
    CPU: Intel(R) Core(TM) i5-3450CPU @ 3.10 GHz (4CPUs), 3.1Ghz
    Bellek : 7.96 GB
    İşletim sistemi : Microsoft Windows 8 Pro 64bit
    DirectX 11
    yeterlimidir ?

• Orijinalden alıntı: oskurrr

Hocam şuan 2 defa üst üste 320.49 da verdi hata
  • Eklediğim resimlerde hata ve kodları mevcut :(
  • quote:

quote:

quote:

quote:

DirectX 11
    yeterlimidir ?

Hocam olayın donanımla olmadığı aşikar herkes yeni almaya başladı bu sorunu tüm driver ları slip en baştan mı yüklesek acaba nvidia türkiye ye nerden ulaşabiliriz ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

DirectX 11
    yeterlimidir ?

Hocam olayın donanımla olmadığı aşikar herkes yeni almaya başladı bu sorunu tüm driver ları slip en baştan mı yüklesek acaba nvidia türkiye ye nerden ulaşabiliriz ?

Beyler peki şuan çoğunlukta olduğu gibi hepimizin ekran kartları fiziksel olarak arza mı gördü yada bozuldumu diyelim ?
    Nvidia firmasının böyle hatalara düşmemesi gerekirdi. Ekran kartının garantisi bitenler ne yapacak çok saçma çok.

• quote:

Beyler peki şuan çoğunlukta olduğu gibi hepimizin ekran kartları fiziksel olarak arza mı gördü yada bozuldumu diyelim ?
    Nvidia firmasının böyle hatalara düşmemesi gerekirdi. Ekran kartının garantisi bitenler ne yapacak çok saçma çok.

açıkcası ben psu nu merak ettim. Kaç watt ve markası ;) Sende mi güncelleme yaptıktan sonra sorun oluştu ? ekran kartını yeni aldıgını söylemiştin ?

quote:

Hocam eski driver parçalarını tam olarak kaldırmıyor büyük ihtimalle o yüzden hata vermeye devam ediyor gibi sanki yeni yüklediğiniz driverı tamamen kaldırdıgınızdan emin olun şimdi format atıp yeniden yükleyin dicem zahmetli olacak şu programları tamamen kaldırmaya yarayan programlar ile yeni yüklediğini driveri komple kaldırıp yeni baştan eski sürümü ile deneyin diyeceğim en fazla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 20 Temmuz 2013; 18:46:50 >

• quote:

quote:

açıkcası ben psu nu merak ettim. Kaç watt ve markası ;)

quote:

Hocam eski driver parçalarını tam olarak kaldırmıyor büyük ihtimalle o yüzden hata vermeye devam ediyor gibi sanki yeni yüklediğiniz driverı tamamen kaldırdıgınızdan emin olun şimdi format atıp yeniden yükleyin dicem zahmetli olacak şu programları tamamen kaldırmaya yarayan programlar ile yeni yüklediğini driveri komple kaldırıp yeni baştan eski sürümü ile deneyin diyeceğim en fazla...

Peki kardeşim ben ne yapmalıyım ? garantiye mi yollamalıyım yoksa bilgisayarımı böyle kullanmaya devam mı etmeliyim ( oyun oynamamak şartıyla galiba :( ) Bilgisayarı bu şekildek kullanmaya devam etsem ekran kartım bozulur mu yada bozuksa diğer parçalarıma zarar verir mi ? kafam çok karıştı

• quote:

Peki kardeşim ben ne yapmalıyım ? garantiye mi yollamalıyım yoksa bilgisayarımı böyle kullanmaya devam mı etmeliyim ( oyun oynamamak şartıyla galiba :( ) Bilgisayarı bu şekildek kullanmaya devam etsem ekran kartım bozulur mu yada bozuksa diğer parçalarıma zarar verir mi ? kafam çok karıştı

Du bakalım bi ya hemen bozulduguna karar verme... Driver güncellemesimi yaptın sende ondan sonramı başladı bu sorun ?

• quote:

quote:

Du bakalım bi ya hemen bozulduguna karar verme... Driver güncellemesimi yaptın sende ondan sonramı başladı bu sorun ?

Hocam ben zaten kaç zamandan beri 320.49 driver kullanıyordum daha öncesinde bir çok sağlam grafiklere sahip oyunlar oynadım bir sıkıntı yoktu fakat max payne 3 yükledim ondan sonra hata almaya başladım GRID 2 kurdum yine aynı en son F1 2012 kurdum ve bu sefer ekran kartı daha çok kendısını belli etmeye başladı reset attı pc . oyunu açarken falan kenarlarda yeşil şeyler çıktı falan bu belirtiler nedir normalde ekran kartının bozulduğunu gösteren belirtilerdir. yada nereden anlayacaz bozulup bozulmadığını yada driver yüzünden mi böyle oluyor çözemedim.

• Driver Sweeper ıle tum nvıdıa suruculerını kaldırın 320.49 öncesı - WHQL lu eskı bır surucu kurun
  • quote:

Orijinalden alıntı: *666*

Driver Sweeper ıle tum nvıdıa suruculerını kaldırın 320.49 öncesı - WHQL lu eskı bır surucu kurun

http://www.nvidia.com/object/win8-preview-64bit-326.01-whql-driver.html
    nvidia Win 8.1 için driver çıkartmış WHQL lu
    Bu arada WHQL derken pek fazla bilgim yokta açıklarsan sevinirim hocam..
  • quote:

Hocam ben zaten kaç zamandan beri 320.49 driver kullanıyordum daha öncesinde bir çok sağlam grafiklere sahip oyunlar oynadım bir sıkıntı yoktu fakat max payne 3 yükledim ondan sonra hata almaya başladım GRID 2 kurdum yine aynı en son F1 2012 kurdum ve bu sefer ekran kartı daha çok kendısını belli etmeye başladı reset attı pc . oyunu açarken falan kenarlarda yeşil şeyler çıktı falan bu belirtiler nedir normalde ekran kartının bozulduğunu gösteren belirtilerdir. yada nereden anlayacaz bozulup bozulmadığını yada driver yüzünden mi böyle oluyor çözemedim.

Bi sakin ol önce bak diğer arkadaş ta benimle aynı fikri öne sürmüş driverını TAM OLARAK kaldırdıgınızdan emin olun ve bir önceki driver versiyonu yükleyip deneyin... Ha zor gelmicekse Format at ekrankartınınn yine bir önceki versiyon Driveriını yükle dene

• quote:

quote:

Bi sakin ol önce bak diğer arkadaş ta benimle aynı fikri öne sürmüş driverını TAM OLARAK kaldırdıgınızdan emin olun ve bir önceki driver versiyonu yükleyip deneyin... Ha zor gelmicekse Format at ekrankartınınn yine bir önceki versiyon Driveriını yükle dene

Nvidianın
    bütün Chipset, display, physX, hepsini kaldırayım mı ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.