Şimdi Ara

Ekran Kartı ısındı, Pc'de görüntü gitti..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyundaydım, bölüm bitince hata verip masaüstüne attı. Ekran kartının ısısına bakayım dedim 78 dereceydi. Fan mı çalışmıyor diye kapağı çıkardım. Çalışıyordu. CCCenter'ı oyuna girmeden önce kapatmıştım. Onu açıp baktım. Isıyı görünce hemen pc'yi kapattım telaşla.
    2-3 dk bekledim, tekrar açtım.. Açılınca tekrar baktım ısıya yine 70 küsür derece masaüstünde. Fanın devrini arttırmıştım bugün. Fan'a bir zarar mı verdi diye onu eski haline getirdim. Overdrive'ı kapattım. Reset attım.
    Pc açıldı. Masaüstüne geldi. 10-15 sn geçti. Baktım ısı normale dönmüş; 40 küsür derece. Tam kapatacakken, dondu, kaldı. Bundan önce de 1-2 defa donmuştu bugün. Aslında hiç adeti değildir. Ekran kartının driverını değiştirdikten sonra oldu hep..
    Tekrar reset attım. Bu sefer ekrana görüntü gelmedi ve PC açılırken "dıııt" sesi gelmedi.
    Kapattım. 5 dk bekledim. Kabloları falan söküp taktım, gene aynı..
    Yedek ekran kartı vardı evde eski.. Onu taktım, belki ekran kartı yanmıştır diye gene aynı. Yani ekran kartından değil..
    Ne yapmalıyım ? Sorun nedir ? Yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengoo76 -- 20 Haziran 2009; 20:38:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.